Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti szeretnétek tudni arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szeretnétek tudni arról a dologról amivel a párotokat nagyon össze lehet törni lelkileg?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy pl valami sérelem, vagy traumából megmaradt dolog vagy sértés lenne a párotoknak, akkor szerenétek-e tudni ezt, hogy nehogy véletlen fájdalmat okoztok ezzel neki egy veszekedésnél ?

vagy jobb az ilyenről nem tudni ?

Ti elmondanátok ?

2016. jan. 26. 01:21
1 2
 11/12 Költőnő? ***** válasza:

nem ide tartozik, de elgondolkodtam...

sok embernek ismerem a leggyengébb pontját. Egy részét elmondják, egy részét pedig egyszerűen tudom. Barátság, párkapcsolat idején nagyon figyelek erre, h tisztelettel bánjak az illetővel.

Azonban van, h egy barátság, párkapcsolat megszakad és sokszor nem épp korrektül a másik fél miatt. És még utána a másik félnek áll feljebb és ő szurkál, ő vádaskodik, vagdalkozik.

Na olyankor, mikor csak tűrök, és nem vágok vissza: néha nehéz megállnom, h ne szórjam rá az atomját a fejére.

De sose tudtam megtenni.

2016. jan. 26. 09:56
 12/12 anonim ***** válasza:

Általánosságban ugyanazok a dolgok bántják az embereket.Egy kezdődő kapcsolatnál nem tudod előre, hogy neki milyen tapasztalatai voltak,de vannak jelek,amikből következtethetsz, figyelni kell ezekre!

Én tudtam, hogy az exem mivel bántották meg, és kihatott a kapcsolatunkra, és sosem hoztam neki szóba! Viszont ő nem tudta magát sose túltenni azon a sérelmen,nem szerette már az exét,ezzel nem volt gond, de valahogy előkerült a téma általánosságban is.(megcsalás például,sértegetés!). Mi van,ha a másik fél hozza elő a múltját?

A legjobb,ha nem sértegetsz,és nem bántod meg azt,akivel együtt vagy. És a múltadat,meg az ő múltját sem hozod elő,mert az tud nagyon fájni mindenkinél!!!!!

2016. jan. 26. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!