Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tegnap délelőtt a párom megkérdezte, hogy mi lenne, ha hosszabb távon is összekötnénk az életünket. Amikor megkérdeztem, hogy mire gondol, elővett egy kis füzetet (katalógust) amiben gyűrűk vannak és mosolyogva elém tette, utána annyit mondott, hogy szeretne elvenni feleségül. Nem tudtam mit válaszolni, annyira zavarba jöttem, három éve élünk együtt, őszintén szeretjük egymást. De a múltbéli életvitelem miatt, félek, hogy nem lennék jó feleség.2016. jan. 25. 14:25
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) Bár bevallom, hogy kicsit félek.
2016. jan. 28. 20:36
13/21 anonim válasza:
Ne félj... a múlt beli dolgok nemfeltétlenül hatnak ki a jövőre egy csomó dolgot helyrehoztál, meg ahogy kitűnik tanultál belőle.
Én pénzügyi vezető vagyok, a gimiből meg majdnem kib_sztak, mert loptunk - jó viccnek tartottuk valamiért.
Lehetsz jó feleség, miért ne lehetnél?
14/21 anonim válasza:
Ünnepeljétek meg egy szép hétvégével, a március 12-15. úgyis hosszú szünet :)
15/21 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen az ötletet :) Szerintem elmegyünk hármasban kirándulni.
2016. febr. 10. 06:05
17/21 A kérdező kommentje:
Igen, a fiamat is visszük és jelenleg 4. hétben vagyok. Ja bocsánat,négyesben :D
2016. febr. 13. 20:27
18/21 anonim válasza:
Hát én egészen másra gondoltam a hármasbannál xD (18+)
19/21 anonim válasza:
#18, elég rövid az eszed, ha jan 18 óta elfelejtetted, akkor azt írtad elolvastad az eredeti kérdést is.
Kérdező, nektek meg sok boldogságot a következő gyerekhez is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!