Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lett a párommal? Ott tartunk, hogy megütött.
Alig egy hónapja vagyunk együtt, de baromi intenzív a kapcsolatunk. Vele egy nap alatt több dolgot élek át, mint az előző, 10 hónapos kapcsolatomban. Sokáig, úgymond harcolt értem, mert kezdetben nem akartam semmit vele, hiába tetszett már akkor is. Aztán miután összejöttünk, minden tökéletes volt, a tenyerén hordozott, mindenre rácáfolt amit a romákról mondanak (nem bánnak egyenrangúan a nőkkel meg mittudomèn), megvolt köztünk az ami nekem a legfontosabb, hogy amellett hogy egy pár voltunk, barátok is voltunk. Annyira, brutál jó volt a szex is, imádtam a stílusát, a testét, a haját, egyszerűen tényleg mindenét, kerek volt az egész kapcsolatunk. Aztán ma, semmi konkrét nem történt, csak összevesztünk egy piti dolgon, és az lett a vége hogy megütött. Tökmindegy hogy mennyire fájt, mekkora monokli lett a szemem alatt, akkora dühöt és agressziót éreztem abban az ütésben, hogy konkrétan sokkot kaptam. Egy másodperccel azután hogy megütött, láttam rajta hogy megbánta, jött volna oda hozzám, de úgy éreztem, belehalok ha egy ujjal is hozzám ér. Koslat utánam folyamatosan de nem bírok ránézni se, egyszerűen lesokkolt amit csinált, soha az életbe nem gondoltam hogy ezt tőle kaphatom meg először.
Mi történhet ilyenkor egy ember agyában? Mi volt ez? Valakivel fordult már elő hasonló? Mit csináltatok utána?
18L, 24F
ha ma csapott meg, akkor nem így nézne ki.
meg biztos az az első hogy fotozgatod.
menjél, jelentsd fel!
Ma reggel történt, nem mentem suliba, csak elmeséltem a legjobb barátnőmnek, aki mondta, hogy fotózzam le és küldjem át.
De nem fogok magyarázkodni :)
Ha ez tényleg megtörtént, akkor miért kérdés az hogy mit kéne csinálni meg ki mit csinált? Normális ember abban a pillanatban megy el onnét és jelenti fel. Ja hogy bújik? Megesett rajta a szíved?
Csajszi 1 hónap után, egy 24 éves ilyen agresszív férfinak nem nevezhető gerinctelen sejthalmaztól akarsz még valamit? Legjobb figyelmeztető jel.
Lehet hogy jó a szex, de egyetlen jó szex se ér annyit, hogy bántalmazzanak akár fizikailag akár lelkileg. Szóval, rendőrség, feljelentés és mehet a hűvösre. Ennél jobbat érdemelsz.
Tegyük fel, hogy nem kamu...
Ebben az esetben fogod a szivárványos fejed, látleletet vetetsz, és feljelented a pi.csába.
Az egy dolog, hogy békülni akar, te meg gondolom szenvedtél kis agykárosodást, ha rábólintottál, de töröld ki az életedből. Teljes mértékben.
Ha még egyszer a közeledbe megy, kérj meg pár férfi rokont/barátot, hogy csendes, félreeső helyen beszélgessenek el vele, hogy illik bánni a nőkkel, és hogy nem. Utóbbit szemléltessék rajta.
Innentől gázsrpay nélkül egy tapodtat se, de személyi riasztó, és feltöltött mobil is legyen nálad.
Van fogalmad arról, milyen ember az, aki egy hónapig se képes türtőztetni magát, és megüt, valami apróság miatt? Szerinted mit fog tenni, ha el akarod hagyni?
Nem, nem cáfolt rá arra, amit a romákról mondanak, sőt. Iskolapélda.
Olvasgass bűnügyi híreket, hogy szoktak reagálni, ha le akar lécelni a nőjük.
Mi történik ilyenkor az agyában??
TESZTEL.
Ha ezt megbocsájtod, akkor meg fogsz neki még többet is, és ha most vissza tudja magát hízelegni, akkor máskor is menni fog. Meghunyászkodtál, visszafogadtad, mert megint kedves.
Aztán mire észbe kapsz, zokogsz a konyha sarkában a félelemtől, mert elsóztad a levest, és tudod, hogy nagy verés lesz, ha hazaér az urad. De utána megbánja...
Mert egyébként nagyon meg tudják bánni. Egy életen át fog sírni utánad, ha egyszer véletlen halálra késel.
Nem azért, mert roma... hanem mert egy agresszív állat, minden színből van ilyen.
Tipikus. Előbb sokkal kedvesebb, mint mások, elbódít. Aztán egy pofon. Nyalás, fogadkozás, ajándékok, hatalmas békülős szex. Legközelebb két pofon. Megint könyörgés, békülés. Harmadszorra már meg is rugdos. Megint békülésig udvarol, beveti a teljes fegyvertárat. Legközelebb már kiadós verést kapsz. Aztán virágokat, ékszert, megkéri a kezed, stb. Utána is jól megver, kicsit meg is erőszakol, persze nagyon bánja, és szerelmesebb, mint valaha.
Ezt lehet folytatni a végtelenségig, vagy egyik fél haláláig.
Konkrétan tök hülye vagy. Most fizettél be egy újabb verésre.
Sajnos igaz a régi mondás: a nő olyan, mint a parketta. Elsőre jól lefekteted, és egy életen át taposhatsz rajta.
Szerintem ennek semmi koze ahhoz hogy roma vagy sem. Hany olyan szintiszta "magyar" ember van (ha nevezheto embernek) -lsd s vakkomondoros kepviselot- aki szinten agyba-fobe veri a tarsat ha nem tetszik neki valami...
Itt az a baj, vagy inkabb nem is annyira baj, hogy ennyire hamar kimutatta a foga feherjet. Ez egy bantalmazo kapcsolat.
Tudod en jogot vegeztem, es jartam egy buntetojogi szeminariumra amit az akkor meg szebb napokat megelt Morvai tanarno tartott. O akkor elkotelezett liberalis nojogi aktivista volt (meg mielott azzal szorakozott hogy macskakovet dobalt a rendorokre). Szoval par ilyen szeminariumra, ahol a bantalmazo kapcsolatok anatomiajat tanultuk, elhivott par olyan not akiket a NaNe egyesulet karolt fel, mert korabban ilyen kapcsolatban eltek, igy elso kezbol tudjak hogy mirol van szo.
Megdobbento, de teljesen egy semara mukodnek ezek a kapcsolatok.
- eloszor nagyon gondoskodo ferfi, aki elhiteti a parjaval hogy nala jobban nem szereti senki es senki nem gondoskodna rola
- majd jonnek az elso oszeveszesek. Eloszor legtobb esetben csak lelki terror, kesobb fizikai eroszak
- az eroszak merteke az ido mulasaval fokozodik
- az eroszak utan "mezeshetek" allapot ahol a bantalmazo elhiteti az aldozattal hogy ez soha tobbet nem tortenik meg, hogy ez csak azert volt mert annyira szereti, kesobb pedig egyre inkabb az aldozatra tolja a felelosseget aki egyre inkabb elhiszi hogy o a hibas es ha ugy viselkedik ahogy azz a bantalmazo elvarja akkor nem lesz tobbet baj
- kozben abbol taplalkozik hogy amugy mennyire szereti a parja (mert egyebkent a mezeshetek idoszakban nagyon kedves)
-aztan egyre rovidulnek a harmonikus idoszakok, az aldozat mindent elkovet hogy ugy viselkedjen hogy "ne huzza fel" a masikat, azaz "ne adjon okot" a bantalmazasra. Holott az ok valojaban a bantalmazo es az o hamis onertekelese...
Es ez megy egeszen addig mig az aldozatnak elege nem lesz es elmenekul ha tud, vagy nem menekul el (lsd "Terike") vagy mar nem tud elmenekulni...
Megoldas mindig van csak fel kell ismerni.
Tulajdonkeppen szerencsed van hogy ilyen hamar ismerted fel ezt, amikor meg van lehetoseged menekulni. Nem huzza ket gyerek a szoknyad, nem fuggsz tole anyagilag, stb. Csak mert az ilyenek szoktak egy ido utan ajanlani a nonek hogy ne dolgozzon...
Szoval szerintem tipli amig lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!