Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kideríteni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kideríteni hogy hazudik-e nekem?

Figyelt kérdés

Már a kérdést is nehezemre esik kiírni,mert én megbízom a páromban,de....használta a laptopon,és bejelentkezve maradt a freemailében.Elment dolgozni,én pedig itthon vagyok,gondoltam netezek,megnézem az emailjeim,stb.Amint beléptem,az ő freemaile jött be elsőnek és szemet szúrt egy szexpartner kereső oldal,hogy egy csaj üzent neki.Nyilván rámentem,az üzenet így szól:

"hahó :) szimpatikus vagy nekem, ha szeretnel ismerkedhetnénk, csatoltam egy fotót, kis ízelítõként, most csináltam õket :) várom válaszod :P csoook :))"

Ha tovább lépek,bejön ez a szexpartner kereső oldal,oda nem tudok belépni.Elsőre nagyon rosszul esett,aztán elkezdtem gondolkozni hogy mi van ha száz éve regisztrálta magát,és azóta is jönnek neki az üzenetek,de fogalmam sincs.:( Igazából semmi különös jelet nem vettem észre rajta,viszont elég sokszor azt csinál amit akar,amiről én nem tudhatok,mert nem élünk együtt,1 héten a hétvégét tudjuk együtt tölteni plusz egy hétköznap estét.

Nem akarok direktbe rákérdezni nála,hanem valahogy rávezetni akarom,vagy szembesíteni az üzenettel,de úgy hogy ő lépjen be az emailjeibe,és rákérdezni mintha én mit sem tudnék erről,hogy Drágám,milyen csaj küldözget neked képet? vagy valahogy így.

Megbízom benne,de azért egy ilyen email mindenkinek szemet szúrna és rosszul esne.Én nem azt állítom hogy megcsal,mert ebben biztos vagyok hogy nem,de már az is baromi rosszul esne ha szexpartner kereső oldalon regisztrálva van és ismerkedik.

23/L

2016. jan. 25. 09:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó, ha nyitva tartod a szemeid, de azt tudnod kell, hogy itt a Gyakori-n sokszor ugrik fel nekem is ilyen ablak, Skype-on is sok ismeretlen ír szexajánlatokat, ugyanígy Yahoo-ra is sok ilyen érkezik, Yahoo Messengerre is. Sajnos egyelőre még alig figyelnek oda az informatikusok ezeknek a szűrésére.
2016. jan. 25. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Csinálhatsz egy kamu reget arra az oldalra, amivel be tudsz lépni, és meg tudod nézni, mennyire aktív ott. Esetleg le is tesztelheted, hogy ráírsz, aztán meglátod, mit reagál.

Nem akarlak ijesztgetni, de készülj fel bármilyen eshetőségre. Ha tiszta a srác, örülj neki, de ne ringasd magad hamis biztonságba.

2016. jan. 25. 09:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Én is elsőkörben regisztrálnék az oldalra,és rámennék a profiljára, hogy mikor lépett be utoljára!

Lehet ezer éve nem lépett be,de ugye emailen látni az üzeneteket.

Ne hagyd, hogy csorbaessen a nőiességeden ez miatt.

2016. jan. 25. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
"Ne hagyd, hogy csorbaessen a nőiességeden ez miatt."-ez a legfontosabb.
2016. jan. 25. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

En is igy jartam egy 4 eves elettarsi kapcsolatban. De en levelet nem lattam. Az ilyen kis oldalakrol le is lehetett volna torolni a reget, ha fontos lennel neki. Szoval nekem elborult az agyam es azonnal kirugtam, ah hazaerkezett a munkabol, csomagolt es elvitte tolem a cuccait es visszakertem a lakaskulcsot is. Mondtam neki, h soha tobbe nem akarom latni. Vegig orditottam vele. Szerelmes voltam bele meg a szakitaskor is, de nem engedem meg senkinek, h kihasznalja az erzeseim.

Nem banom, mert ez volt az utolso csepp a poharban. Voltak szemtelen beszolasai mar honapok ota, hidegebb volt.

Azota megismerkedtem masokkal es rajottem, h idovesztegetes volt az a kapcsolatom. Most van egy elettarsam, aki szeret es nem nezeget mas noket meg torolte a partnerkereso regjeit meg a kapcsolatunk elejen. Szoval, ha nem rugtam volna ki a szexpartnerkeresozo pasit, akkor maig boldogtalan lennek es meg esetleg egy csono nemi brtegsegen lennek tul.

Rugd ki minden kerdes nelkul. Nehogymar hulyenek nezzen teged! Mit gondolsz, egy fiatal pasinak eleg heti 2 szex?? Jol atvert teged. Tanulja meg, h ne menjen bele komoly kapcsolatba, ha kalandozni akar.

Itt rengeteg rendes, huseges , csinos fiu kommentel, aki egyedul teged akar . Szakits vele most es lesz egy rendes pasid.

No

2016. jan. 25. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!