Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mit jelent a lelkitárs?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mit jelent a lelkitárs? Mikor mondanátok valakinek, inkább barátságban, vagy szerelemben?

Figyelt kérdés
2016. jan. 23. 22:28
 1/6 pörölycápa ***** válasza:
100%

A lelki társ nekem az, akivel mindent illetve bármit meg tudok beszélni, és tudom, hogy bármikor számíthatok rá (és ez persze kölcsönös is). És nekem a párom a lelki társam. Ugyan van jó barátnőm is, akivel sokmindent meg tudok beszélni, de vele nem olyan szoros a kapcsolat, hogy lelki társ legyen.

22L

2016. jan. 23. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:
lányként komoly a neved
2016. jan. 23. 22:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenkinek több lelki társa lehet és többféle minőségben úgyhogy vonatkozhat ez szerelemre és barátságra is, sőt, másféle emberi kapcsolatban is előfordulhat.
2016. jan. 23. 23:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszek ebben. Szerintem vannak, akik jobban összeillenek/jobbak együtt, és vannak, akik kevésbé. Persze húzhatunk egy vonalat, hogy afölött valaki már lelki társnak számít, de ez sem jelent semmi különöset, és persze minden embernél más. Van, aki azt részesíti előnyben, aki hasonlít rá, van aki azt, aki különbözik tőle, de persze nagy szerepet játszik a kémia is a dolgokban. Ugyanez a helyzet a Nagy Ő-vel, és a többi hasonlóval.
2016. jan. 23. 23:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Azt nevezném annak, akivel el tudok beszélgetni komoly dolgokról is. Nem muszáj egyetérteni, de a véleménye, gondolkodása hozzátesz az enyémhez, fejleszt. Én csak ilyen nőt tudok elképzelni társnak. Csak szerelemben mondanám, más embert nem szívesen engedek közel magamhoz. 22/f
2016. jan. 23. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Lelki társ, ki előtt nem csak testem, de lelkem is meztelen.
2016. jan. 24. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!