Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Intim Herpesz vagy tobb annal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Intim Herpesz vagy tobb annal?

Figyelt kérdés
Kb. egy honapja volt az h Intim herpeszem volt[legalabbis azt hiszem-piros pettyek,nagyobb sebek,viszketes,nem fajt vagy ilyesmi,es a sebek is a szajkoruli herpeszhez hasonlitottak].Szoval elmult,par napig nem volt semmi baj,aztan mikor a baratnommel ujra`agybabujtunk`megint kezdett 1-2 esetleg egy harmadik piros petty elojonni...ez se faj ,sot meg nem is viszket,van ugy hogy pirosabb van ugy h szinte elmulik,de mindig elojon kicsivel odebb ugyanolyan kicsi potty. Volt mar valakinek efajta,mit javasoltok,eggyaltalan mi ez,halottam,hogy a szifilisz is efejta,de nem is merek arra gondolni,1-2 potty mar nem a vilag vege....de akkor mi lehet?Koszonom elore is[es bocsanat, de Angol a billentyuzetem,az ekezetekert,mar voltam ezert megszolitva,nem az en hibam] 18F.
2010. márc. 28. 09:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Helló!Rengeteg fertőzésnek lehet ez a jele!Nekem herpesz volt.De azonnal menjetek, igen te is meg a barátnőd is orvoshoz Hétfőn amilyen gyorsan csak tudtok!Nem játék ez, súlyos szövődményei is lehetnek !

18F

2010. márc. 28. 09:56
 2/5 LN09 ***** válasza:

Én dolgoztam nemibeteg részlegen. így leírás alapján elég nehéz megmondani mi lehet.

De szerintem egyszerű gomba. Biztos a lány akivel voltál elkapott egy kis gombát, lehet nem vette még észre, és téged is megfertőzőtt. A lánynak, ha csíp a pisije, viszket, ég a nemiszerve, akkor valószínűleg ez lehet. A lány menjen el nődokihoz, te meg kenegesd Canstennel. Amig tart a kezelés nem szabad együtt lennetek, és mindkettőtöket kell kezelni, különben visszafertőzhetitek egymást.

2010. márc. 30. 14:50
 3/5 anonim ***** válasza:
semmi sem az aminek látszik de itt egy cikk róla [link]
2010. márc. 30. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Első sor után nekem is azonnal a szifilisz ugrott be. Ne szórakozzatok ezzel, nem játék még a gomba sem. Mindketten menjetek nemi beteg gondozóba! Így nem tudom diagnosztizálni mi bajotok, csak olyan tudja megmondani, aki látja, szóval menj el szépen a bőrgyógyászatra, a te problémáddal őt kell felkeresni, a barátnőd is elmehet ide, de ő akár a nőgyógyászához is mehet.
2010. márc. 30. 20:54
 5/5 LN09 ***** válasza:

14:50-es vagyok!

Elmentetek dokihoz?

Ha bőrgyógyászatra mentek, akkor az STD abulanciára kell menni. Ott vesznek mintát is.

2010. márc. 31. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!