Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Általánosságban ki számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általánosságban ki számít könnyen kaphatónak és egyáltalán mikor számít korainak a szex?

Figyelt kérdés

Lehet kicsit fura a kérdés és gyerekesnek tűnhet, de én tényleg nem tudok már ezen kiigazodni.

23 éves lány vagyok. Volt olyan is, hogy kb 2 hónap ismertség után jöttünk össze rá kb 1 hónap se telt el az első alkalomig és majdnem egy évig együtt voltunk, de volt ehhez hasonló eset, de tartott egy hónapig + akik a naivitásom kihasználták.

Ami a kérdést ihlette, az az, hogy most alakulóban van egy kapcsolat. Kereken 1 éve találkoztunk először, akkor sokat beszélgettünk, de igazából semmi se lett belőle. Nemrég megint összehozott a sors minket, de most egész határozottnak tűnik a srác.

Elhívott egy családi eseményre is, ami egy hónap múlva lesz és valószínűleg ott is fogok aludni nála, hogy ne kelljen későn hazavezetnie. Aztán anya meg beszólt, hogy ne adjam magam könnyen. Addig az eseményig fogunk még találkozni és viszonylag sokat beszélgetünk is az utóbbi napokban mióta újra találkoztunk.

Én meg már teljesen meg vagyok zavarodva. Volt régebben hasonló kérdésem, ott kb olyan válaszok jöttek, hogy ha van kedvem akkor csináljam, meg minek húzom az időt, hisz elvileg felnőtt vagyok. Ugyanakkor meg azt is meguntam, hogy folyamatosan kihasználnak és kialakult bennem egy félelem.

2016. jan. 23. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez a két féltől függ. Én az első randin lefeküdtem a párommal. Ennek három éve. Számos ismerősömről tudom, hogy ugyanígy indítottak, sokak már házasok, egy-két gyerekkel.

Persze vannak olyanok, akik rögtön minősítik a nőt, ha elsőre "odaadja magát". Az ilyenek kihasználnak és eldobnak utána. De ilyenekkel úgysem érdemes randizni :)

2016. jan. 24. 11:46
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kar ezen toprengeni, ezt nokent mondom. Ha egy ferfi akar teged, akkor akkor is akarni fog, ha ket nap elteltevel fekszel le vele, ha meg nem akar akkor meg 3-4 honap utan is el fog tunni, miutan megkapta amit akart.

Nekem harom baratom volt eddig. Elsovel 4 het utan fekudtem le (vele vesztettem el), megis velem volt ket es fel evig, vegul en dobtam ki. Masodik baratommal 2 het utan fekudtem le, es csak par honapog voltunk egyutt de ott a tobb ezer kilometer tav vetett veget a dolognak nem ez.

Harmadik komoly kapcsolatomban szombaton megismertuk egymast, csutortokon mar nem birtunk magunkkal, most megis az eljegyzesnel tartunk. Szoval felesleges ilyen idokorlatokat kitalalni a JOY meg Marie Claire meg anyam kinja alapjan :D. Ha akarjatok egymast, hajra. Ha nem akar veled lenni akkor utana sem lesz veled, felesleges huzni egymas idejet.

2016. jan. 24. 16:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Elsősorban nem az ilyen "színvonalas" újságcikkek miatt kérdezem, hanem itt is annyiszor olvasni, hogy ha első randin szex van akkor a csaj egy r****c, ha tartogatja magát akkor az a baj, ha sok pasija volt az a baj, ha kevés akkor meg az. Igazából mindegy ki mit csinál, mert minden baj. És már teljesen összezavartak ezek.
2016. jan. 24. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!