Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő tönkreteszi az életeteket akkor hogyan vennétek rajta elégtételt?
Saját példám: mindennél fontosabb, hogy először én feldolgozzam, ami velem történt. Hogy én túléljem. Sikerült.
Ha ez megvan - és nem vagy egy kicsinyes valaki - nem fog a bosszúvágy hajtani. Viszont fontos, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek.
Ez az én esetemben volt így. Nem biztos, hogy rád is érvényes.
Úgy, hogy nem picsognék, mint egy liba, és nem kergetném magam az öngyilkosság szélére, hanem felállnék és csak azért is boldog lennék, sportolnék, szórakoznék, haverkodnék. Egy ilyen nő és egy ilyen férfi sem érdemli meg, hogy szomorkodjak miatta.
Más kérdés, hogy mi az, hogy tönkre tette. Az lehet a kisemmizésen át az is, hogy tapintatosan elmondta a csaj, hogy sajnálja, de már nem érez semmit irántam. Csak felfogás és értelmi szint kérdése.
Azért ha te konkrétan érintettnek érzed magad, nem ártana tudni pár dolgot.
Szóval nem mindegy, hogy valakinek azért dől össze a világ, mert valaki nem randizik vele, vagy belerángatták egy disznóságba és eladósodik emiatt, vagy elkap egy súlyos fertőzést... stb.
Az én életemet nem lehet tönkretenni, ráb_sztam már párszor, nagyon de hát vagy nyerek,vagy tanulok. (60F).
Az elégtétel rossz irány, az hátrafelé mutat.
Nyelj egy nagyot, és vond le a tanulságot, miért történhetett ez veled. Aztán tovább... az meg előre van.
Nem tud egy nő tönkretenni.
Azért nem, mert van önbecsülésem, tudom a helyükön kezelni a dolgokat, és nem sérül már min sz artól az egóm. Ha valaki szemét velem, akkor megbántódom, szomorú vagyok aztán felállok és megyek tovább előre. Nincs szükség elégtételre.
1. csak azt lehet tönkretenni, akinek nincs esze, hagyja magát, illetve/vagy gyenge.
2. nem dolgod revansot venni, úgyis megkapja a sorstól, amit érdemel, a bosszú visszaüthet és nem biztos, hogy tartósan utána jól fogod érezni magad.
3. attól hogy őt is tönkre tennéd, neked, vagy az ismerősödnek( aki miatt revansot vennél, ha nem te vagy a sértett, vagy nem csak te)attól nem lesz jobb, hasznosabb lenne inkább a sérelem feldolgozásán igyekezni és mihamarabb túl lenni rajta.
4. önfejlesztéssel sok mindenen segíthetsz, ajánlom Szabó Péter ingyenes motivációs videóit.
Azért nagyon nem mindegy, hogy milyen módon történik a tönkretétel. Hallottam már olyan esetről, hogy egy lány lefeküdt több fiúval, utána meg azt mondta, hogy megerőszakolták. A fiúk szerencséjére készítettek titokban felvételt az esetről és így tisztázták magukat. Rossz belegondolni, mi lett volna, ha nincs az a felvétel. Megint másik eset, amikor a lány haragudott az exbarátjára és összeverette őt egy kigyúrt, vadállat ismerősével.
Csak remélni tudom, hogy sosem kerülök ilyen szituációba. Fogalmam sincs, akkor mit tennék, lehet, hogy a legrosszabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!