Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak minden aktus után elélveznek?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor ha ők is élvezik?
Ugyanúgy működik, mint a lányoknál?
2016. jan. 23. 20:56
1/10 Sunshinedoll válasza:
Nem, van olyan, mikor nem élveznek el.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nagyon gáz nőnek, szituációnak vagy elmeállapotnak kell ahhoz lenni, hogy egy férfi ne élvezzen el egy nővel aktus közben. Én akivel el tudom képzelni, hogy ilyen lenne, szerintem már a gatyámat sem venném le, nem hogy még be is rakjam neki.
3/10 anonim válasza:
Van különbség egy gagyi ejakuláció és egy valódi elélvezés után. Ezt a másodikat egy igaz szerelemben érhetjük el, az elsőt meg kb. bárkivel. De az nem is jó annyira
4/10 anonim válasza:
Nekem még nem volt olyan, hogy nem. (60F)
5/10 anonim válasza:
Persze, az elélvezésben vannak különbségek, de amint mondtam ahhoz, hogy ne legyen elélvezés elég gáz helyzetnek kell lenni. Tehát nem olyan mint a nőknél, hogy néhányuk ahogy itt gyakorin is leírja fél évig, évig is tud úgy dugni valakivel, hogy ne lenne normális orgaznusa.
6/10 anonim válasza:
A férfiak minden aktus után elélveznek?
Vagy csak akkor ha ők is élvezik?
Ugyanúgy működik, mint a lányoknál?
Igen! A férfiak minden aktus után elélveznek! A lányok is általában!
De van amikor csak több nappal később, egy jó maszturbálás keretében!
7/10 anonim válasza:
" Ezt a másodikat egy igaz szerelemben érhetjük el"
Azért ne túlozzunk már... :D
9/10 anonim válasza:
Úgysem érted... Az igazi elélvzés lélektani dolog.
10/10 anonim válasza:
De értem, csak hülyeség. :) Szexeltél már amúgy életedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!