Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emo fiúk? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emo fiúk? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hali.

Nem tudom hogy ti mit gondoltok az emo fiúkról de nekem bejönnek. És nem tudom hogy pl. a többi fiú miért ítéli el őket? És gyakran a csajok is lehordják őket mindennek.

Pedig stílusosan öltözködnek és normálisan el lehet velük dumálni komolyabb dolgokról is.

véleményeket kérek.

14/L

2010. márc. 27. 23:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Egyszerű... az összes 12-14 éves kiscsajnak ez jön be mer "olyan aríííík, cukcsik" csak az nem esik le nektek h többet foglalkoznak magukkal mint a lányok, és emellett lenézik azokat akik nem olyanok mint ők, hogy nem nyalogatják egymást fiú létükre, meg nem baszatják seggbe magukat má 13 évesen... kb ennyi.
2010. márc. 28. 13:07
 22/35 anonim ***** válasza:

Jobb kérdés: mi az emo? Aki vagdossa a kezét és sír a sarokban? Nekem is van egy baszomnagy vágás a kezemen, egy emo-nak sincs ilyen, ebben biztos vagyok. Ettől emo vagyok? Nem.

Igazából zenei irányzatként lehetne leginkább betudni. A hardcore és a metalcore dallamosabb, érzelemmel teli változata.

Az emo kinézet meg a vasalt, hosszabb haj, színes, csíkos, kockás ruhák. Ez igazából akár milyen embert takarhat, lehet ez egy intellektuális atomfizikusnak készülő vagy egy tróger suhanc gyerek is. Ez csak a kinézet, a lényeg a kinézet mögött van.

Nekem is van 1001 "emo" ismerősöm, nem azért az ismerőseim, mert úgy néznek ki, meg mert úgy öltözködnek, hanem mert zseniális emberek.

18/F

2010. márc. 28. 15:39
 23/35 A kérdező kommentje:

Az emoknál van sok-sok tévhit. Amennyi eszembe jut annyit írok le.

-Az emo boyok melegek.- Hagy mondjam el... ez NEM IGAZ!!!! Vannak köztük heterok/biszexuálisok/melegek... ugyanúgy mint mindenhol...attól hogy hosszabb a hajuk még NEEMM ismétlem NEM melegek!!

-Vagdossák az erüket/vagy csak a bőrüket karcolják...- nos ebben van igazság... de nem mindegyik emo kényszeredik ebbe a dologba... csak akiknek erős a depressziójuk, és a fizikai fájdalmat biológiai fájdalomba öntik.

-Megállás nélkül sírnak: ez sem igaz... Jobban felvállalják az érzéseiket, de nem akarnak kemény, bevállalós, csajnak/pasinak tűnni..Szoktak boldogok lenni és vidámak, az emo nem a sírásról és a szomorúságról szól. Hisz magyar jelentése: Érzelmes...

-világfájdalmuk van: nem igaz! nem világfájdalmuk van hanem legtöbbször depressziósak lesznek amiatt hogy folyton bántják őket. Ezért szomorúak.

2010. márc. 28. 18:45
 24/35 anonim válasza:
Utálom a rohadt b*zi emosokat, de azt szeretem amikor UTE meccs után félrészegen a metróban vagy valahol szembe jön pár... ők meg szeretik az öklömet.
2010. márc. 31. 15:04
 25/35 anonim ***** válasza:
Szegenyek... engem is sokat bantottak 12-13 evesen, mert nem olyan voltam, mint a tobbiek. Nem lettem emo. Inkabb megtanultam szocializalodni.
2010. márc. 31. 15:13
 26/35 anonim ***** válasza:
53%

tisztázzuk szerinted emos szó nincs de boyok van ?

am nem oan szó nincs h emos hanem alapbol az emo sem szó csak egy rövidítés -.- amit a magukra használó emberkék nem ismernek szerintem fogalmu ksincs mit jelent :D vagy ha a nyelvtani fogalmát ismerik a jelentéséről nincs fingjuk sem -.-

2010. márc. 31. 15:29
 27/35 anonim ***** válasza:

Elég durva, hogy elvileg civilizált emberek még mindig képesek ilyen sztereotípiák alapján ítélkezni.

Az emo egy ötlözdködési/zenei stílus. Ugyanolyan, mint az összes többi szubkultúra. Én is mondhatom, hogy aki diszkózenét hallgat ekizik, a punkok buták mint a f@szom, a rockerek mind alkoholisták, a gótok meg utálják a világot és sajnáltatják magukat. És akkor itt menne a háborgás, hogy nekem milyen felszínesek az ismereteim, meg a kurv@anyámat.

És ez a probléma. A sok p.öcs, akik mindent jobban tudnak. Elég "trendy" mostanában utálni az emokat, ezért a fél világ utálja is őket. Azt gondolhatják, hogy ez az értelmetlen trendek elleni értelmes tiltakozás, különben is pusztuljon a férgese. Ezek után minden okuk megvan rá a szerencsétlen emogyerekeknek, hogy szomorúak legyenek, feketére fessék a hajukat, a szemükbe fésüljék és fél szemmel sírjanak.

Tehát az a véleményem, hogy csessze meg mindenki, akinek ennyire szűk a látóköre. Ez is egy divat. Abba lehet hagyni.

2010. márc. 31. 15:36
 28/35 anonim ***** válasza:

nem értem

szomorúak mert bántjuk őket... bántjuk őket mert emosak... emosak mert szomorúak

most kom szerintetek ennek van értelme? :D headshot mindnek!!!

2010. márc. 31. 16:06
 29/35 anonim ***** válasza:
Hát kérlek,ezekre ne mond h stílusosak,mert mind ugyanúgy néz ki.Persze a stílus is relatív szó,de számomra az a stílusos,aki egyedi,kitűnik a tömegből.De ezek az emók,ezek mind ugyanolyanok.A második dolog,emo-emotional,érzelmes,ugye,nos ezek,azt hangoztatják,hogy világfájdalmuk van,holott van meleg étel az asztalon van tető a fejük fölött,és családjuk,akik szeretik és pénzelik őket,így tudják megvenni a b*zis cuccaikat.És ők ezek ellenére éreznek világfájdalmat,meg h őket nem érti meg senki,jól tarkón kéne vágni mindegyiket,és elküldeni dolgozni,h kicsit magukhoz térjenek.Kb sztem ezért nem szeretik az emberek őket. L/17
2010. márc. 31. 16:19
 30/35 anonim ***** válasza:
Azért bántani valakit mert bejön neki egy viselet,vagy divat?A cicanadrágos öreg bácsikat is kezdjük el utálni!?Nem normális aki ezért bánt valakit,menjen el mellette az utcán,és ennyi!Mindegy kit,vagy mit csak utáljuk közösen,kéz a kézben,attól mi jobbak leszünk!Tényleg ennyi maradt csak nektek?Ugyan már!Komolytalan az egész!
2010. márc. 31. 16:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!