Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emo fiúk? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emo fiúk? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Hali.

Nem tudom hogy ti mit gondoltok az emo fiúkról de nekem bejönnek. És nem tudom hogy pl. a többi fiú miért ítéli el őket? És gyakran a csajok is lehordják őket mindennek.

Pedig stílusosan öltözködnek és normálisan el lehet velük dumálni komolyabb dolgokról is.

véleményeket kérek.

14/L

2010. márc. 27. 23:49
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
69%
Divatmajom mind.......meg elég nagy %-uk B*uzi is!!!!MÉrt jó ez nekik nemértem....engem nem a hajuk meg az öltözködésük idegesít hanem az hogy egymással smárolnak meg ilyenek...meghogy világfájdalmuk van
2010. márc. 27. 23:51
 2/35 anonim ***** válasza:
82%
Kinek mi jön be. Nekem nagyon nőiesek. Azt szeretem, ha egy pasi férfias - attól lehet hosszú haja, meg lehet vékony, de a kisugárzása ne az a kis mimóza nebáncsvirág legyen, mint amit az emos pasik árasztanak magukból
2010. márc. 27. 23:52
 3/35 anonim ***** válasza:
80%
Én akiket az "emo" kategóriából ismertem eddig, mind gyerekes volt, én soha nem tudtam velük elbeszélgetni komolyan. Persze semmi bajom velük, csak hát távol állnak tőlem.:D
2010. márc. 27. 23:57
 4/35 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is bejönnek. Sztem egyszerűen csak divat utálni őket. Korábban rappernek öltöztek a gyerekek, még korábban ravernek, előtte meg volt a Depeche Mode/Bonanza Banzai, meg a... hát annál régebbre nem emlékszem :) Minden stílusnak megvoltak a maga "ellendrukkerei" is. Aki a férfiasságot hiányolja az emósokból, az nézzen végig a nyolcvanas, hetvenes évek nagy popzenei sztárjain... (mondjuk a fiú-fiú csókolózás az új, de hát ez van, a fiúknak a leszbi show tetszik, a lányoknak meg ez)
2010. márc. 27. 23:58
 5/35 A kérdező kommentje:
khmm egy kis felvilágosítás! olyan szó hogy emos nem létezik! -s képző nem kell!
2010. márc. 27. 23:58
 6/35 anonim ***** válasza:
83%
14 évesen naná hogy ez a véleményed... nézz vissza erre a kérdésedre pár év múlva, akkor már valószínűleg te is tudni fogod, miért nézi le őket mindenki és csak röhögni fogsz magadon :P
2010. márc. 27. 23:59
 7/35 anonim ***** válasza:
64%
Az öltözködésük engem se zavar... a hajuk meg lemegy... dehogy valakinek 12-16 évesen ilyen világfájdalma legyen azé mer ez a divat...
2010. márc. 28. 00:01
 8/35 anonim ***** válasza:
66%
K*rva mind1 ....akkor férgek. (olyan szó van)
2010. márc. 28. 00:01
 9/35 A kérdező kommentje:

23:59!

a tesóm is folyton ezt hajtogatja. De nekem már egy éve tetszenek és sztem nem fog megváltozni róluk a véleményem.

2010. márc. 28. 00:03
 10/35 anonim ***** válasza:
62%
14 évesen nekem milyen pasik jöttek be... Ég és föld már így 20 évesen. :)
2010. márc. 28. 00:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!