Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes befizetnem egy netes társkeresőre?
20-as éveimben járó pasi vagyok. Szeretnék ismerkedni, de a hétköznapokban nem igazán van erre lehetőségem. Nem járok szórakozóhelyekre és nem is szeretnék szórakozóhelyeken ismerkedni.
Kicsit konzervatívabbak a nézeteim. Elsőre lehet visszahúzódónak tűnnék. Egyetemre járok, mellette ahogy tudok, sportolok. Általában mindenről van valami véleményem, nyitott vagyok a beszélgetésekre. Az ismerkedésben inkább a belső értékeket, személyiséget nézem. Nem kedvelem a manapság elterjedt kihívó női megjelenést. Inkább ismerkednék valaki, szolid, intelligens lánnyal.
Szóval mennyire érdemes szerintetek próbálkoznom neten? 2 vagy 3 ezer forintot megéri befizetni egy hónapra?
#19 Nem kamu, tapasztalat. Ha hiszed, ha nem.
#20 Nem kell a javaslat, voltam fent társkeresőn, nem is egy helyen, valamelyik korábbi kommentben írtam, hogy tapasztalatból beszélek. Ugyanígy tapasztalat az a sok negatív rizsa is, amit leírtam, saját és ismerősi körben látott dolgok. Az már más kérdés, hogy részemről nagyon nem kedvelem a direkt társkeresést, sose volt szimpatikus, de adtam egy(-két-sok) esélyt a dolognak. :)
Végül én nem ott találtam párt, de volt ismerős (férfi is, nő is) aki igen. Csak persze, kitartónak kell lenni, lassabban megy, mint élőben. Ezt egy percig sem vitattam, nyilván sokat kell próbálkozni, az eredeti "vita" tárgya az volt, hogy többen kijelentették a korábbi oldalakon, hogy a nők szimplán szórakozni mennek fel, és huszonévesen egy nő sem fogja komolyan gondolni a társkeresést, mert ugye egy nőnek minden ujjára tíz férfi jut élőben is. Ez pont akkora butaság, mint az, hogy kávézóban vagy parkban leszólítják az átlagos lányokat. :)
Ahogy ti, mint normális pasik előfordultok ott, akiket nem vesznek észre a nők, mert jajj a külső, ugyanúgy a normális nők is ott bújnak a korábban linkelt önbizalomnövelgető díszlibák között. Csak nyilván egymásra kell akadni, de ha nem próbálkozik a kérdező, akkor az esélyt is elveszi magától. :) Igazából csak ennyire akartam rávilágítani.
Én is voltam fenn társkeresőn, több, mint 2 évig. Nem is egy, hanem több társkeresőn is, és akinek a testzsírszázaléka nem haladta meg a 30%-ot, annak írtam normális, egyedi ismerkedős levelet 18-32 éves korig. Választ, alig-alig kaptam, azt se sokáig.
Nyáron megismertem ezen a fórumon egy nőt, aki nem akarta elhinni, hogy nem írnak nekem vissza társkeresőn. Újra felregisztráltam, adtam neki is hozzáférést, ugyanúgy írtam leveleket és ő is csak nézte, hogy tényleg nem írnak vissza.
Amúgy meg jó, hogy írtad, mert igenis, kávézóban, parkban leszólítom az átlagos lányokat, de azonnal lekoptatnak. Vagy ha nem is koptatnak le, beszélgetnek velem, amíg nem jön az ismerősük, aztán koptatnak le. Vagy olyan is volt, hogy megadják a számukat, de soha nem veszik fel.
De úgy sok esetben fel sem fogják, hogy ismerkedni akarok velük, számukra ez olyan mintha a '90-es években azt mondom, hogy okostelefon.
Egyébként pedig általánosságban igaz, hogy a nők csak ismerősökön keresztül, társaságban szeretnek ismerkedni, mert, ahogy látom ez a mai divat. Mint az álláskeresés, protekció nélkül nehezen megy.
Értem én, hogy segíteni akarsz a kérdezőnek, viszont te SOHA nem voltál fenn társkeresőn férfiként. Ezt írtam, hogy próbáld ki. Ne nőként regisztrálj, hanem férfiként és úgy próbálj meg ismerkedni, majd meglátod, miről beszéltem.
Ha pedig valaki interneten keresztül akar ismerkedni inkább a fórumozást ajánlom. Ezen a fórumon rengeteg nővel leveleztem már és nagyon pozitívan tudom értékelni a beszélgetéseket, szemben a társkeresőnek nevezett szennyel.
Igazából ebben a kérdésben nem fogunk egyetérteni, mert te a férfi oldalt látod, én meg a nőit. Nem mondom, hogy nincs igazad, mert nyilván te is tapasztalatból beszélsz, ugyanúgy én is, én csak azt mondom, hogy ennek alapján még mindig nem tudsz általánosítani, ahogy korábban, hogy minden nő ilyen, és nem lehet, és nincs ilyen. De igen. Vannak normális nők, normális férfiak, és vannak sikersztorik. Még akkor is, ha te csak a link nőket láttad, én meg a közönséges férfiakat. :)
"Egyébként pedig általánosságban igaz, hogy a nők csak ismerősökön keresztül, társaságban szeretnek ismerkedni, mert, ahogy látom ez a mai divat."
Ezzel a részével viszont egyetértek, legalábbis ha a korábban emlegetett átlagos, "szürke" nőkről beszélünk (tehát nem a buliban villogó csajokról). Pontosan azért, mert ismerősi körben nem kell villogni azzal, hogy milyen szexin öltözik fel, vagy milyen lenyűgözően tudja alakítani a dívát, és elkerüli vele az első randik feszültségét is. Társaságban egyszerűen önmagát adhatja, és ha valakinek így is megtetszik, akkor sokkal esélyesebb, hogy önmagáért kedveli meg, és nem azért, amit gondol róla, vagy az első néhány randin ismeretlenül megvillant az ember.
(Habár ha engem kérdezel, ez szerintem nemtől és divattól független, sokkal inkább függ személyiségtől, de a férfi oldalt természetesen itt sem láthatom, csak gondolom. :))
Viszont ebből a szempontból a fórumozással is igazad van, pontosan azért, mert online közösségben ismerősként beszélgethetsz ismeretlenekkel, kötöttségek nélkül - megúszva azt a feszültséget is, ami a társkeresők sajátja, hogy itten márpedig kötelezően pártalálás folyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!