Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy meg akarom tépni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy meg akarom tépni a párom kolléganőjét?

Figyelt kérdés

Tipikus szőke libát képzeljetek el, más dolga nincs is a cégnél csak hogy a haját rázza. Nos ez a ribi folyton ráírogat a barátomra, ha szabin van akkor ír neki vagy felhívja hogy mikor jön már vissza dolgozni stb.

A párom azt mondja mikor felhozom hogy szívesen megtépem a csajt hogy engem szeret és velem akar lenni.

Szerintetek jogos hogy féltékeny vagyok?

24/N 25/F

2016. jan. 22. 22:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Egyszerűbb lenne ha megkérnéd a barátod hogy tiltsa le mindenhonnan. Attól hogy "megtéped" max. csak magadat égeted le. Nem így kell kezelni 13 éves módra ezt a dolgot.
2016. jan. 22. 22:20
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
A féltékenységed szerintem jogos, az, hogy bántani akarod egyáltalán nem. A párodnak kéne ignorálnia, ha ezt nem teszi meg, vele van a gond.
2016. jan. 22. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
80%
Nem jogos. Minden normális felnőtt embernek vannak ellenkező nemű ismerőseik, barátaik is.
2016. jan. 22. 22:26
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
A féltékenységgel, a hisztijeiddel el fogod üldözni a barátodat, ha nem állsz le ezzel, előre szólok. Totális diktatúraként képzeled el a kapcsolatotokat? Mindenkit el akarsz marni a hapsid mellől? És ha ráír, mi van akkor? Megmutatja, elmondja? Gondolom igen. A helyes megoldás az lenne részedről, hogy együtt röhögtök a buta libán, és legyintesz rá. A barátodnak 25 évesen van magához való esze, hogy ezt ő egyedül rendezze le. Nem az anyja, hanem a barátnője vagy, ő pedig a te barátod, és nem holmi birtoktárgyat jelképező nipp a polcodon. Ha nekiállsz vergődni, ne lepődj meg, ha idővel el fog idegenedni tőled.
2016. jan. 22. 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A féltékenységed talán jogos, viszont hogy meg akarod tépni... Egyszerűen buta vagy, ha szerinted ez a probléma megoldása. Ha a barátodat el tudja így venni, úgyis el fogja ettől függetlenül, a pattogással talán még rá is segítenél, de akkor is több jogod lenne a barátodat elverni, hiszen ő döntene így, ő "csapna be", nem a csaj.
2016. jan. 22. 22:29
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég gyerekes vagy 24 évesen. Neked ehhez a dologhoz jelenleg semmi közöd. A párod feladata hogy likvidálja a csajt nem neked. Ha a párod nem akarja kezelni a dolgot akkor talán kezdhetsz féltékenykedni, de állításod szerint felhívta rá a figyelmed hogy téged szeret és ne érdekeljen más.
2016. jan. 22. 23:20
 7/11 BlackSword ***** válasza:

Ipkisz Láb-nak tök igaza van... Semmi okod a féltékenységre... A megtépésre meg aztán végleg nem... Te vagy az a tipus aki mindent a kapcsolat alá rendelsz... És hidd el a jelenlegi viselkedéseddel ez a kapcsolat kizsírozott szakadékban fog a szakítás felé száguldani... Ha nem most, majd később... Te meg hopp, ott fogz maradni egyedül, mint a kisujjad, mert a párkapcsolat miatt mindenkit leépítettél...

Szóval ne szólj bele abba, hogy a párod kivel barátkozik... Ráadásul egy munkahelyen mindig jól jönnek a barátok...

2016. jan. 23. 08:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Jó persze, normális vagyok, alapból békés természetem van, ez csak olyan kirohanás volt, úgy se tenném meg.

Csak hát nem jó érzés, bár arcra nem szebb, míg ő vékony, én duci vagyok és ő heti öt napot lóg a barátomon munkaidőben. És hát nem jó érzés :(

Ők kis cégnél dolgoznak , én multinál. Náluk mindenki ismer mindenkit, a csaj a barátom munkahelyi barátnőjeként képzeli magát. Ezt a főnöküktől hallottam vissza.

A barátom szeret engem, és nem szokott a csajról beszélni, mégis ha meglátom hogy ráír vagy felhívja ideges leszek.

Ezzel nemigen tudok mit kezdeni :(

2016. jan. 23. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:

És mi akadályoz meg benne, hogy te is lefogyj?

És mit csinálsz ha lekoptatod a nőt, aztán lesz egy másik? Tudod van egy pár nő a világon.

2016. jan. 23. 15:50
 10/11 anonim ***** válasza:

Érthető, hogy nem annyira tetszik a dolog, de LÁSD BE, HOGY NEM TUDSZ EZZEL SEMMIT CSINÁLNI, amivel hosszú távon is használnál a kapcsolatodnak. Mármint a konkrét csajjal, esettel. Ehelyett az EGYETLEN érett és gyümölcsöző megoldás, hogy KETTŐTÖKRE koncentrálsz, az együtt töltött időt teszed érdekessé, kielégítővé, és bár a barátod ezek szerint már most is csak téged akar, ezzel majd még jobban megerősíted ebben.

25N

2016. jan. 24. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!