Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy esne nektek, hogyha egy ismeretlen, de igényes huszonéves pasi a metrón hátulról átölelne titeket megpuszilná a nyakatokat és aranyosan rátok mosolyogna?
Bennem az merült fel hogy hogyha az idegenek ölelgetése és puszilgatása semmi akkor mi számít valaminek? Mire számíthatna az a nő egy párkapcsolatban veled ha így ismerkedsz és ez neked még baráti?
Hogy a kérdésre válaszoljak megütnélek és menekülnék amint lehet.
"jó lenne ilyen szeretetadással boldoggá tenni valakit"
Ez nem szeretetadás, hanem szexuális zaklatás. Mesélheted akárhogy.
Én azért nem örülnék neki, mert vőlegényem van, és nem szeretem, ha valaki rajta kívül puszilgatja a nyakamat, meg aztán nem is érezném magamat túl különlegesnek, hisze elmondásod szerint bármelyik lányt megölelnéd, aki lehangolt, és szimpatikus.
Ha a vőlegényem így közeledett volna...Hát, ha megpuszilta volna a nyakamat, akkor egy perverznek gondoltam volna, ha csak megölel, akkor csak erőszakosnak. :D De a csak ölelés végül is annyira nem vészes. :)
Rég láttam ekkora egyetértést a kategóriában.
Kérdező, először is gondolkodj el azon, hogy mit jelent a szeretet. Mégis hogy a bánatba szerethetnél egy olyan lányt, akit még soha nem láttál, soha egy szót se váltottál vele?
Az ötleted pótcselekvésnek találtad ki, de iszonyúan ijesztő. És az a legijesztőbb hogy több tucat válasz után sem érted, mi a baj vele..
És neked hogy esne ha valad próbálna így ismerkedni mondjuk egy meleg fiú? Gondolom az már annyira nem tetszene.
Ha lenne egy húgod vagy lányod, akit nagyon szeretnél, örülnél ha vele így "ismerkednének"? Hol élsz te, egy kő alatt? Ezért minumum egy feljelentést kapnál.
végem ettől a kérdéstől xDDDD
Mellesleg én is ellöknélek onnan jó erősen, ez gáz.
Akkor már inkább beszélgetést kezdeményezz,de ez undorító...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!