Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is hazudott?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is hazudott?

Figyelt kérdés
Sziasztok, hazudott nekem én szépen-rá kérdeztem nála. Mire tagadott mindent, meg mutattam neki a bizonyítékot. Amire azt írta, hogy akkor össze voltunk veszve, és te is ezt meg azt csináltad. Mondtam neki, hogy ez nem kifogás. Amire azt mondta, hogy ő nem is arra gondolt, amit az írásos bizonyítékba láttam. Hanem hogy ő csak arra vágyik, hogy valaki bókoljon neki. Azt mondta, hogy őt nem érdekeli más csak engem szeret. Azt is mondta, hogy nem igaz hogy nem ismerem ennyi idő alatt. Meg a fentihez annyit fűznék hozzá, hogy azt mondta azok miatt, ő is haragudhatna. Végig azt mondta, hogy ő nem olyan. Ha tudta volna, inkább törölte volna.(a bizonyítékra gondolt.) Mondtam neki, hogy igen persze mindent evvel, kell megoldani el kell titkolni a másik elől. Ez aztán szép hozzáállás. Azt mondta, én érettem félre, pedig nem. Akiknek mutattam, mind arra gondolt amire én is. Inkább le írom hogy érthető legyen. "Fiú barátja sem volt soha, nem volt olyan aki, bókolt volna vagy vett volna, valamit. Kalandjai sem voltak. Sok fiú sem fordult meg az életében, pedig vágyik-rá." Na ilyenkor ki mire gondol? Ezt nem lehet, félre érteni. Azt is mondta, hogy ő a múltjára gondolt, hogy nem volt neki sok barátja. Nem a jelenre. Na most őszintén, ugye hogy kamu szaga van? Csak azt nem tudom megérteni, ha én őszinte vagyok és elmondok neki mindent. Az ég világon mindent, nincs olyan amiről nem tudna. És akkor valaki, így áll egy kapcsolathoz... Én mindig minden problémát próbálok megoldani, beszélni róla vele. De ha várja a sült galambot, nem lesz jobb semmi sem. A legjobban pedig az a idegesítő hogy végig tagadja, és még én vagyok a hibás...

2016. jan. 21. 17:37
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Meg h en keresek kifogasokat,amikor nem is latja at dolgokat
2016. jan. 22. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!