Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a fiúk többségében a barna lányokat?
Mert ezt veszed csak észre ezt figyeled meg.
10 nőből 9 biztos h barna hajú. És ha 10 nőből 2 nek nincs párja és az egy barna meg az egyedüli szőke akkor nyílván hatalmas aránynak tűnik.
Úgy hallottam, hogy a szőke nőket a könnyelműségük miatt szeretik, sokkal több cicababa van, aki szőke, buta és könnyen kapható.
Az értelmesebb ismerőseimnél inkább azt hallottam, hogy nekik a barnák az eseteik. Felméréseken pedig azt olvastam, hogy egy férfi szívesebben választ barna hajú társat, mert dominánsabbaknak, egészségesebbeknek, potenciálisabb anyajelöltnek tartják őket.
Nem kellene szerintem ostobának titulálni a kérdezőt (6-os), csak mert olyat kérdez, amivel mások nem értenek egyet. Teljesen normálisan tettem fel a kérdést és ha lehet ilyen hangnemben vagyok kíváncsi a véleményetekre. Elfogadok minden választ, de ha lehet tartsuk tiszteletben egymást.
Miért szeretik a fiúk többségében a barna lányokat?
-azt kell szeretni, ami van...szőkéből nagyon kevés van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!