Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kizáró dolog párkapcsolatnál ha a másik lelki sérült?
Én többször is meggondolnám...
A sérültség mélységétől és típusától függ, hogy mennyire gázos a kapcsolat vele.
mondjuk aki csak a szüleivel rosszban van, mert szemetek voltak vele, de nem mély sebei vannak, csak erős sértődöttsége, az még oké, hiszen idővel megjavul. Aki teljesen oda van és minden pillanatát a saját fájdalmának átérzésével tölti el, az már teljesen alkalmatlan párkapcsolatra. Nyilván a kettő közt van egy széles skála.
Persze van aki a minél sérültebbeket keresi. De abban nincs köszönet, mert vagy szexet akar csak, vagy úgy akar csajt, hogy biztos legyen benne, hogy nem megy el mással.(a sérültebbek ragaszkodóbbak.
Szerintem gyakorlatilag olyan ember, aki egyáltalán nem sérült lelkileg, olyan nincs. Maximum az egész nem tudatos nála, maga előtt is tagadja, hogy lennének problémái.
Nálam ez nem kizáró ok. Tudom, hogy a páromnak voltak nehézségei, sok évi terápia van mögötte, és hatalmas utat tett meg. Most sokkal megbízhatóbb, sokkal érettebb, sokkal komolyabb önismerettel bír, mint sok pasi, akik nem minősülnek "lelki sérültnek", mert sosem foglalkoztak a problémáikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!