Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Evvel mire akart utalni? Gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Evvel mire akart utalni? Gáz ha ilyenre vágyik, mikkor párkapcsolatban van?

Figyelt kérdés

Sziasztok, mi a véleményetek arról ha a nő párkapcsolatba van és még is ilyenekre vágyik?

Be linkelném, azt amit írt.

Link*

a egy huszonhét éves lánynak nem volt még fiú barátai,és sok fiú sem volt neki aki bokolt volna,vagy vett volna valamit ,vagy kalandjai sem és kapcsolatai sem,meg párkopcsalat sem.Nem fordult meg az életébe sok fiú,de vágyik rá,ö is.

2016. jan. 21. 10:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A "link" szerint kapcsolatai sem voltak, most már ezek szerint van. Mért lenne gáz, ha bókokra vágyik, az már inkább gáz, ha a pasija mellett kalandra. Nem az igazival van és az önbizalma a béka segge alatt, amit a pasik bókjaitól próbál(na) visszanyerni.

Kifejletlen személyiség. Te vagy a párkapcsolata?

2016. jan. 21. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:
nos igen en azt hiszem ertem. igen gaz ha kapcsolata van es sok pasit akar egyszerre. de nem tudom hogy van e neki? tehat ha tobb pasival szexel egyszerre az gaz de ha csak szexelne de nincs neki tobb pasi az nem gaz mert csak abrandozik. szerintem nagyon tapasztalatlan meg es en azt mondom szerezzen tapasztalatokat mielott kapcsolatot letesit mert akkor mar nehez. ha a pasik nem kozelednek kozeledjen o. kezdemenyezzen.
2016. jan. 21. 13:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Amit leírtál ,kéredző, azok csak egy, a kinézet terén kihívásokkal küzdő lány sirámai.
2016. jan. 22. 15:04
 14/16 A kérdező kommentje:
13. És mit gondolsz arról, ha vágyik vagy vágyott volna arra hogy neki, is legyenek kalandjai? Ez mennyire fér bele, egy párkapcsolatba?
2016. jan. 22. 15:38
 15/16 anonim ***** válasza:
figyi kerdezo en nem a 13 as vagyok de ugy gondolom hogy sehogy sem fog beleferni egy kapcsolatba a kalandozasod. vagyakozhatsz tobb pasira de kapcsolat mellet nem ajanlom mert fajni fog ha a parod megtudja es igaza lessz. ezzel a lepessel ot slaznad porra. de talan ha megbeszelned vele bele menne olyan 3 asba ahol pasi a 3 ik. probald meg ez tiszta lepes.
2016. jan. 22. 20:40
 16/16 anonim ***** válasza:

A világ legtermészetesebb dolga, hogy vágyik erre. Mindenki vágyik rá, csak van, aki megteheti, és van, aki nem. Aki megteheti, az nyilván meg is teszi. Ő az élet egyéb területén vágyik olyan dolgokra, amik kimaradtak az életéből. Nekem pl az ejtőernyős ugrás, vitorlázó repülés, meg néhány extrém, veszélyesebb dolog volt a vágyam, de mindig úgy alakult az életem, hogy ezek nem fértek bele. De nem is tesz jót az embernek, ha mindent megkap az életben, kell valami, ami után vágyakozhat.

Hogy mennyire fér bele a párkapcsolatba? Hát, nem nagyon. Az ilyen vágyakat korábban kell kiélni. És bármennyire felszisszennek itt egyesek, igenis, ki KELL élni! Mert az igazit, vagy a legjobbat csak úgy tudod megtalálni, ha van viszonyítási alapod.

2016. jan. 23. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!