Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok összejönnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok összejönnétek olyan sráccal aki párszor meg akarta ölni magát?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 01:08
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ez nem zavarna, de ha öngyilkossággal fenyegetőzne vagy próbálkozna a kapcsolatunk alatt, akkor azonnal otthagynám!

18/L

2016. jan. 20. 05:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem jönnék össze, mert ugyan nekem is voltak még kamaszként ilyen gondolataim, de soha nem jutottam el a cselekvésig. Még emlékszem, akkor mennyire mélyen voltam és mennyire voltam kétségbeesett. Na ha valaki ennél durvább eset, akkor köszönöm, de nem kérek belőle. Másrészt nem szeretnék azzal a gondolattal neki ugrani a kapcsolatnak, hogy ha szakítunk lehet az én lelkemen szárad, hogy megöli magát, mert amilyen szerencsém van, akkor biztos sikerülne neki.

Valamint én is elég labilis személyiség vagyok, nem kell még egy a nyakamra. Én szószerint keresem egy kapcsolatban a stabilitást.

2016. jan. 20. 07:37
 13/16 anonim ***** válasza:
# 10 Ez nem igaz, mert akkor engem is imádnának. Ami sajnos nem így van.
2016. jan. 20. 08:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Egy esetleges szakításnál ez lesz az első amivel el fog kezdeni fenyegetőzni... És a végén még te dőlsz lelki nyomorba...
2016. jan. 20. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:

Én nem. Az öngyilkosság általában súlyos depresszió következménye, egy depresszióssal meg alapvetően beszélgetni sem szeretek, nemhogy párkapcsolatot kialakítani. Én egy vidám, pörgős személyiség vagyok, nem fogok tudatosan egy olyannal összeállni, aki borússá teszi az egyébként napsütötte, szivárványos és csillagpónis hangulatom.

Bár egyébként ha párszor "meg _akarta_ ölni magát" az nem is igazán depressziós, csak figyelemre vágyott és nyafogott, és gyenge jellemmel meg még annyira sem állnék össze, mint egy súlyos depissel.

2016. jan. 20. 09:51
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem, nagy ívben elkerülném. Előző párom megtette, köszönöm szépen, többször ilyet nem akarok.
2016. jan. 20. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!