Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vagytok ezzel a pukizás dologgal?
Mennyi idő után mertetek a párotok orra alá ereszteni egyet? :D
Van olyan aki a mai napig haza viszi, esetleg a mellék helységben szabadul meg tőle? :D
Kizárt ,hogy valaha is ilyen szinten elengedjem magam a férjem elött...
Attól ,hogy együtt élünk szerintem kell ,hogy maradjon bennünk ennyi tartás ,szerencsére ö sem fingik az orrom alá ,nem lenne túl vonzó.
Nem szokásunk ,ahogy megbeszélni azt sem hogy ki mikor milyet nagywczett.
Szerintem a világ legtermészetessebb dolgai közé tartozik...attol pl egy nő nf veszti el a nőiességét h a párja mellett pukizik.
Az viszont alap h az első pár találkozásnál nem csinálom...
Ha ő akkor én is,nem várok sokáig:)
26/N
Ha hirtelen, gyorsan kiszalad hát istenem. .D Megesik. Ha érzem hogy sunyi, lapos lesz, akkor arrébb megyek vagy kimegyek a szabad levegőre wc-re. Függően, mit eszik az ember, lehet elég borzalmasan, émelyítően büdös. Berasztásodik a szemöldöke is tőle. :D
Szex közben is megesik hogy kiröppen egy nem várt galamb. :D Azt meg elneveti az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!