Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan srác, aki "megmenten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác, aki "megmentene"? 21/L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok és benne vagyok egy rossz kapcsolatban, amiben nem vagyok boldog. Anyám meg azt mondja, ne panaszkodjak, ez van, maradjak vele. De nem érti meg, hogy boldogtalan vagyok és mindennap sírok és csak arra várok, hogy valaki megmentsen, akivel igazán boldog lehetek, mennénk helyekre kikapcsolódni, romantikázni, később családot alapítani és egymás mellett megöregedni végig igaz, tiszta szerelemmel! Nem ebben a "belekényszerített kapcsolatban" lenni.

Ti mit tennétek a helyemben? Nincs senkim, akivel ezt meg tudnám beszélni, egy barátnőm sincs, senki olyan ismerős, akivel tudnék beszélni, mindenki lesz*r engem. Úgy vágyok az igaz szerelemre, mert én hiszek benne és mindig erről álmodoztam. Egy olyasvalakivel lenni, akibe igazán szerelmesek vagyunk, megbízunk benne, tudjuk, hogy bármikor számíthatunk rá és soha nem csapna be semmilyen téren!

2016. jan. 18. 15:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért akarsz egyik kapcsolatból menekülni a másikba?

Miért nem tudsz egyedül maradni egy ideig?

Miért kéne téged bárkinek is megmenteni? :D Önálló nő vagy (annak kéne lenned.)

2016. jan. 18. 15:45
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Most egy barat/baratno kell neked, aki megért, nem pasi!

És ne rohanj egy kapcsolatbol masikba, szakits, anyadnak megmondod, hogy ne szoljon bele a társas életedbe

2016. jan. 18. 15:56
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Anyukadnak nincs beleszolása hogy kivel legyel.

Eddig életedben is beleszolt mindenbe?Mert ugy tűnik.

Szakits és költözz el.

2016. jan. 18. 16:00
 4/19 anonim ***** válasza:
Kamukérdés!Csipkerózsika nem létezik!-)
2016. jan. 18. 16:00
 5/19 anonim ***** válasza:

Mégis mit képzelsz? Nem vagy képes lezárni azt, ami szar és azt várod egy férfitől, hogy ő ennek ellenére teperjen utánad? Mentsen meg????? Magadnak kell boldogulnod.

Én is vágyom mindarra, amit itt felsoroltál, de nem úgy, hogy van pasim...

2016. jan. 18. 16:06
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
És abban mi az isten akadályoz meg, hogy egyszerűen véget vess a kapcsolatnak???
2016. jan. 18. 16:11
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha van kedved akkor én szívesen beszélgetek, megpróbállak megmenteni :D ha már nekem is hiányzik valaki 23/f
2016. jan. 18. 16:16
 8/19 opened paradise ***** válasza:
Előbb szakítanod kell ehhez. Szr egyedül,de egy olyan kapcsolat,ami úgy kezdődik,hogy még volt barátod,nem biztos,hogy hosszú életű lesz.
2016. jan. 18. 16:17
 9/19 anonim ***** válasza:
most mi a kérdés?
2016. jan. 18. 16:22
 10/19 anonim ***** válasza:
Megmentelek husi. Csak írj rám.
2016. jan. 18. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!