Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy amilyen oltozekeket mi nok k. urvasnak tartunk, a ferfiak szemeben szexi?
Kineztem egy tapados bezs szinu ruhat, ami felul eleg dekoltalt. Barmilyen pasitol megkerdeztem, azt mondta a ruhara, vegyem meg, mert szexi. En megis k.urvasnak tartom.
Miert van ez igy?
A férfiak is kvásnak tartják, csak ők ettől megdugni akarnak és nem élből elítélnek egy db sz.rnak.
Ha persze nem tudnak megdugni, akkor utána az ő szemükben is kvás lesz a ruha a negatív értelemben, mert nem kaphattak meg.
Én is ugyanezt tapasztaltam, nem tudom miért van.
Nekem párkapcsolat elején mondta egy fiú, hogy csináljak meztelen képet tükör előtt ráadásul széttárt lábakkal... Én nem egyeztem bele, mert szerintem az nagyon k*rvás. Mondtam is neki és ő azt mondta, hogy miért gondolok ilyet, ez egyáltalán nem az. Inkább vadítóan szexi. Még így sem csináltam, de hogy gondolhatják ezt a fiúk ennyire másképp? Ő sem azért mondta, hogy lefeküdjek vele, mivel párkapcsolatban voltunk szexeltünk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!