Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legextrémebb dolog, amit átéltetek? (Bármilyen témában. )
nyáron este 7-8 körül eltévedtünk az erdőbe és jött egy nagy vihar is mikor kijutottunk akk a kocsitól jó 15 km re voltunk a lakástól meg egy 25 re
de stoppal felvettek ők is pont elvoltak tévedve u-h ők rajtunk mi meg rajtuk segítettünk xD
Kint voltunk a hobbiba anno tavasszal a családdal.Gulyást főztünk,napoztunk nagyon jó volt.Éppen elkezdtünk ebédelni mikor nagy dörgés,villámlás,szél és elkezdett szakadni az eső.Rohantunk,mentettük ami még menthető volt.Gyorsan bepakolt a kisházba mindent,ahol egyébként alig fértünk el.Bent a házba befejeztük az ebédet én pedig kimentem és rövidnadrágban+toppban rohangáltam az esőben,míg majdnem belecsúsztam a közeli tóba...:D
15/L
Amikor sátorozni voltam a barátommal egy tó partján, az erdő szélén. Gondoltuk, hogy sokan lesznek (eléggé népszerű hely felénk), de este 10-kor, amikor már sötét volt, tudatosult bennünk, hogy itt mi bizony ketten leszünk a semmi közepén...
Bekucorodtunk a sátrunkba, minden kajánkat és cuccunkat bevittük és hallgattam a zajokat:D
Hallottam valami olyat, amikor az avarban mászkál valaki...Mondtam a barátomnak, hogy nézzen ki, és ott ittak a tóból az állatok:D Majdnem megütött a guta, iszonyúan megijedtem, pedig ők jobban féltek tőlünk:)
Na és arról ne is beszéljünk, hogy hogyy mentünk ki pisilni a bokrok közé...Kézenfogva, elemlámpával, 120-as pulzussal:D:D:D
17L
szex az álló szoliban? csak a hátunk égett meg kicsit :D:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!