Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Belemennétek a szexbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Belemennétek a szexbe akkor, ha éppen (akár kicsit is) szőrösek vagytok ott, mert nem számítottatok rá?

Figyelt kérdés
2016. jan. 17. 17:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már kapcsolatban vagyok, találkozgatunk, akkor már készülök rá, hogy lehet, hogy lefekszünk. Ilyen szempontból sztem nincs olyan, hogy nem számít rá az ember, max. az van, hogy butuska, hogy nem számít rá :D, főleg ha már szobára is mennek (mert miért, mire számít, zoknit stoppolni fognak?). Amúgy meg párom a természetest jobban szereti, szóval ilyen értelemben én nem "kicsit szőrösen" is szoktam.
2016. jan. 17. 18:14
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Volt már, hogy pasi miatt tök kopaszra leborotváltam, de nekem nagyon kényelmetlen volt, ráadásul az utána lévő egy-két hétig, amíg nőtt vissza a szőr... Na azt a szenvedést nem kívánom senkinek. :D Nekem érzékeny a bőröm, főleg azon a területen, és amióta szőrtelenítek, eszméletlen csúnya, piros, gyulladt, úgyhogy ha nem muszáj, totál csupaszra nem tolom le. Amúgy is, olyankor úgy érzem magam, mintha egy 5 éves kislány lennék. De dzsumbujt én se hagyok, röviden tartom és formára nyírom. Eddig nem panaszkodtak, sőt, a legutóbbi barátom mondta is, hogy őt egyáltalán nem zavarja, nem ezen múlik.
2016. jan. 17. 18:14
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

"Aki igazi férfi .... az nem a csupasz kislány feelinget szereti,hanem az igazira gerjed."

De imádom, amikor meg akarják mondani, ki az igazi férfi meg ki nem, az alapján, hogy mit szeret. (kb a másik példa h csak kutyák játszanak csontokkal).

Szóval ha nekem a csupasz jön be, (meg még sok másnak is), akkor már nem is vagyok férfi. Ühüm, oké, rendben.

2016. jan. 17. 18:33
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megtörtént, hogy nem voltam felkészülve úgy igazán rá odalent és mégis belementem. Először pont emiatt akartam nem belemenni, de amikor már tényleg fel van izgulva az ember, akkor nagyon nehéz nemet mondani. Nem hiszem, hogy különösebben zavarta volna.
2016. jan. 17. 18:51
 25/26 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatban simán,új pasival nem,az elsőnél tökéletesre törekszik az ember.
2016. jan. 17. 21:41
 26/26 anonim ***** válasza:
Fesztiválszex.
2016. jan. 17. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!