Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy két személyt is szerettetek egyszerre és nem tudtátok eldönteni melyiket válasszátok úgymond?
Még sosem voltam voltam szerelmes egyszerre egynél több nőbe. Voltak persze olyan esetek, amikor több nő is megmozgatott egy időben, az egyikben ezt találtam szimpatikusnak, a másikban meg azt, de azért a szerelem ennél jóval összetettebb dolog.
Úgy vélem, hogy aki azt vallja magáról, hogy egyszerre több emberbe is szerelmes, az valójában egyiket sem szereti igazán szerelemből, hiszen ha szerelmes vagy, tökéletesnek látod a partneredet, ellenben itt te magad sem tudsz dönteni, hogy melyiket találod a legjobbnak.
Általában ezeknek az "egyszerre több férfiba vagyok szerelemes" állapotoknak az lesz a vége, hogy mindegyik hapsival meg fogod szakítani a kapcsolatot, a kommunikációt. De ha netán mégis összejössz valamelyikkel, akkor:
1.) a belső hang folyton zaklatni fog, hogy miért nem a másikat választottad,
2.) ha például összevesztek, akkor is arra fogsz gondolni, hogy bárcsak a másikra voksoltál volna,
3.) jönni fog egy számodra tökéletes férfi, akibe tényleg szerelmes leszel, és egy röpke pillanat alatt dobod az aktuális párodat.
Hidd csak el, nem lesz ennek jó vége, ha ráerőlteted magadat akármelyikükre is.
Sajnos átéltem, az "egyik" férfiként. Nem vagyok szegény, de a másikat választotta, 20 évvel idősebb nála (én 10-zel). Mondanom sem kel, a másik az ország egyik leggazdagabb embere. Sajnos nem viccelek. Azóta is "boldog házasságban" élnek - engem hetente 4-5 alkalommal hívott. Nagyon tisztességtelen volt, amit csinált, de már nem bánt: jó lecke volt.
NEM lehet kettőt szeretni. Dönteni KELL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!