Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy járhat vele a csaj?
Egy szót mondok erre, hogy az ösztönök.
Ebbe benne van minden.
A pasi felkeltette az ösztöneit a csajnak mind testileg és lelkileg.
Itt nem kell irigykedni vagy épp miérteket keresni, ez mindenkinél egyedi, hogy mivel lehet ezt előhozni.
Mindenki túl akar élni, ez is egy ösztön.
Vajon miért akar minden nő olyan pasit akinek van autója, háza, biztos munkája?
Mert ez is egy ösztön.
Keresi azt a helyet ahol gyermekeinek biztos helyet tud biztosítani.
Ha nem is lesz soha gyereke, akkor is az ösztön erre ott van benne.
Lehet jönni azzal, hogy anyagiasak a nők és ezt most mint férfi mondom, hogy beszéltem jó pár nővel és megértem őket ilyen téren.
Ugyan nem lehet néha logikát találni bizonyos részekben, viszont van amit teljesen jól csinálnak a maguk szemszögéből. :D
Maga a tény, hogy valaki buta még nem azt jelenti, hogy egy nőnek nem tud lelki és anyagi biztonságot teremteni.
Vegyük példáéul a Berkit(nem a sportolót) annyi esze sincs mint egy marék lepkének és nem igazán művelt, de tudja azt, hogy mi kell ahhoz, hogy a családnak és egy nőnek mivel adhat anyagi biztonságot.
Nem kell példaképnek venni senkit, mindenki magában tudja, hogy mit tud és ezzel mit tud a másiknak adni mint biztonságot.
"tudja mi kell" - na ja... Adófizetés "elfelejtése" meg ilyenek... majd kiderül a műsor után pár évvel mint most Gőzike, Lajcsi, Sasjózsi stb. esetében is. (c
Istenem de utálom az embereket.
Te aztán okos vagy ismered minden tulajdonságát az illetőnek.De még ha hülye is lenne akkor ne kaphasson meg senkit ?Lője le magát?Attól hogy valaki kicsit hülye lehet még jó ember,te meg egy féltékeny kis görcs vagy.
Szerintem te nem érdemelnéd meg a csajt na csáó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!