Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a nőről?
"Van hogy az öcsével(25éves) kézen fogva sétálnak, van hogy 3-an egy ágyban alszanak.(Öcse,anyja és a lány.)"
Az a véleményem, hogy nem normális. De te se, hogy még vele vagy...
Az eleje még nagyon szimpi volt a leírás!
De a "bio" szónál a háttérben durván lehúztak egy lemezt a lejátszóról :D
Az irányítás pláne.
Nekem a pasim nyúlja le a dolgaimat. Pl. egy epres parfümöt is... Mondjuk ő nem őrizget sokmindent, én igen. Akárhány éves rózsát, képeket, jegyeket. De durvábbat is, mint pl. a levágott haját, sebtapaszt, bőrdarabkát. Meg mindenfélét. Volt egy másik rózsám is, mikor ki lett hajítva, elég dühös lettem.
Ja és nem, nem én vagyok az, csak egy rokonlélek, a feketét százszorta előnyben részesítem a rózsaszínnel szemben. Parkban is szexeltünk. Ez tényleg olyan fura? Ja, és én a szexi seggére és a mellkasára mondom, hogy az az enyém. Nem birtoklóan, inkább aranyosan. Persze próbáljon mást állítani...
Hogy ne csak offoljak, a véleményem ennyi: Jé, egy rokonlélek! :3
Ja, és van egy öcsém, akivel néha kézenfogva sétálok. 5 éves
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!