Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a nőről?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a nőről?

Figyelt kérdés
2 éve ismerjük egymást, amolyan több mint barátság van köztünk. Tegnap beszélgetünk, és azt mondta el kell mondanom valamit. Reggel munkába mehet, oda jött hozzám egy férfi. Jó humora volt, előtte azt hittem hogy a haverod. Mert kinézetre nagyon hasonlított-rá. Beszélgetünk kérdezte, tőlem hogy van-e barátom? Mondtam neki hogy igen van barátom. Ki fizette a metró jegyemet, meg akart hívni egy kávéra, de azt mondtam hogy sietek a munkába, meg hogy van barátom. Meg adta a nevét, telefonszámát, ha gondolom jelöljem be azt mondta. De engem nem érdekel, tudod ki jelöli be. (Annyit kérdezett tőlem, hogy szerintem miért pont hozzá ment oda, mikkor sok nő ült ott.) Erre azt válaszoltam mert biztos tetszel neki...:) Annyit kérdeztem én a csajtól hogy ha szimpatikus, lett volna külsőre és belsőre is neki, akkor be-e jelölte volna. Annyit mondott ha nem erőszakoskodik akkor igen. De előtte engem kérdezne meg erről a dologról max utána, beszélgetne vele. De ha olyan levelet, írna neki le tiltaná. Meg valami olyasmit is mondott nekem, a csaj hogy engem szeret, meg hogy én sokkal csinosabb vagyok.(Nem a külső fontos neki, jobban szereti a mackos, kedves fiúkat.)

2015. dec. 6. 11:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Megvagytok 14 évesek?
2015. dec. 6. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:

kicsit összezavarodtam, mi van?

szóval ha jól értem, van egy lány akivel jóban vagytok

leszólította vki, de nem jelölte be facebookon és azt mondta van barátja (ez lennél te?)

valamint azt mondta neked, hogy téged szeret (amúgy a csinos jelzőt nőre használják)

kicsit zavaros, szóval javíts ki ha rosszul értelmeztem

mi a véleményem róla? ez kevés hozzá, de kicsit gyerekesnek tűnik (lehet csak a te megfogalmazásod miatt)

2015. dec. 6. 12:14
 3/3 anonim válasza:

Ez a kérdés úgy van fogalmazva, hogy csak maga a kérdező értheti. :D

Nem is fecsérelem az időmet arra, hogy kihámozzam ezt az értelmetlenséget.

2015. dec. 7. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!