Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy világítsam rá a párom?
Nehéz lehet a párodnak is. Ha nekem kéne kiállnom a barátnőm/barátom mellet. Nem is tudom hogyan dönteni, először felmérném a helyzetet. Ki a hibás az esetleges dologban, és úgy döntenék. Tudod egy barát az barát, a barátod az akire mindig számíthatsz. Én őszinte leszek, a barátnőmet előrébb helyezem a barátaimmal szemben. Ezt úgy értem, hogy vele többet találkozok mint a barátaimmal. Persze azért, oda figyelek hogy velük is legyek. Mellesleg nem lehet, a nőnek valami sok önérzete, ha még a barátod társaságában van. Belül biztos fáj neki, lehet több oka is.
1.
Lehet hogy szereti a barátodat, amit kétlenék.
2.
Nincs valami sok önérzet benne, ha ezek után a barátod társaságában van még. Az is lehet, hogy így akar valami, bosszút állni.
#6 próbáltam, de ilyenkor nem értettük meg egymást, és én nem akartam tovább feszegetni, nehogy vita legyen belőle. Nem is annyira a versengést látom, sokkal inkább a kisajátításra való hajlamot.
#7 Nekem biztos sértené az önbecsülésem, ha egy olyan férfinak lennék a barátja, aki kihasznált. De persze ez csak az én véleményem, ezért is kérdeztelek meg Titeket, esetleg másképp látjátok.
Egy jo parkapcsolatnak az a lenyege hogy a 2 ember az elso egymasnak. Ha ez a parodat nem zavarja es a masik lany is ugyan ilyen fontos neki akkor neki 2 baratnoje van, attol fuggetlenul hogy csak az egyikkel van szex.
Azt pedig hogy akarsz-e olyan ember parja lenni akinek nem te vagy az elso, te tudod.
A fo problema azzal van hogy a parodnak ezt mondani kell, enek termesztesnek kellene lennie. Azert vagyunk valakivel mert nekunk o az elso.
a szerelmek jönnek-mennek, de egy barát az mindig barát marad.
azt hogy téged helyezzen a barátja elé, akkor várhatod el ha már ott világít a gyűrű az ujjadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!