Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljem túl hogy 3és 7hónap után a pasimmal szakítottunk? 18/L csak normális válaszokat mert igyis rossz paszban vok!
Úgy érzem nincs kiút én nagyon szeretem őt bár miatta lett vége!Nem akar kibékülni lehet hogy már van is neki!Ami sztem korai még hisz kedden szakítottunk!
Ha bármi kérdés van válaszolok ezzel kapcsolatban!
Szerelmi bánatot csak az idő gyógyíthat be.
Addig éjszakánként párnatelesírás, töméntelen mennyiségű filmnézés, ablakon kibámulás és önmarcangolás. Jó ha van kivel elmenned ide-oda. Főleg, ha olyanok, akik meg is hallgatnak és mersz nekik beszélni. Nem azt mondom, hogy ész nélkül bulizni kell és seggrészegre inni magad, mert az nekem pl. nem ment volna és nem is biztos, hogy segít. De eliszogatni kicsit mindig jó olyanokkal, akikre számíthatsz.
Ha barátod hajthatatlan a dologban hagyd. Jobb, hogy most lett vége és nem akkor, mikor már 3 gyereketek van.
Kitartást!:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!