Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jár akkor vele? Miért nem szakít vele ha annyira rossz? Na lányok erre tudtok normális választ adni?
van egy lány a szülővárosomban aki nagyon tetszik nekem, de sajnos neki van barátja, akivel távkapcsolatban van és szinte soha nem taliznak. Jelenleg én is abban a városban vagyok ahova valósi a barátja. Én minden hónapban megyek haza és szoktunk találkozni, de msn-en is nagyon sokat dumálunk, gyakorlatilag többet beszél velem, mint a barátjával.
Amikor csevegünk, mint az szajkózza, hogy a barátja, mint hívja telón és Ő nem tudja, hogy hogyan koptassa le, már nem sokáig járnak a barátjával, amúgy se semmi komoly. Rólam pedig azt mondogatja, hogy jó velem dumálni, mindig feldobom a hangulatát, szereti, hogy egy hullámhosszon vagyunk.
Tudja, hogy tetszik nekem, de akkor miért jár a jelenlegi barátjával és nem velem? Miért nem szakít a barátjával ha vele annyira rossz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!