Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jár akkor vele? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jár akkor vele? Miért nem szakít vele ha annyira rossz? Na lányok erre tudtok normális választ adni?

Figyelt kérdés

van egy lány a szülővárosomban aki nagyon tetszik nekem, de sajnos neki van barátja, akivel távkapcsolatban van és szinte soha nem taliznak. Jelenleg én is abban a városban vagyok ahova valósi a barátja. Én minden hónapban megyek haza és szoktunk találkozni, de msn-en is nagyon sokat dumálunk, gyakorlatilag többet beszél velem, mint a barátjával.

Amikor csevegünk, mint az szajkózza, hogy a barátja, mint hívja telón és Ő nem tudja, hogy hogyan koptassa le, már nem sokáig járnak a barátjával, amúgy se semmi komoly. Rólam pedig azt mondogatja, hogy jó velem dumálni, mindig feldobom a hangulatát, szereti, hogy egy hullámhosszon vagyunk.

Tudja, hogy tetszik nekem, de akkor miért jár a jelenlegi barátjával és nem velem? Miért nem szakít a barátjával ha vele annyira rossz?

2010. febr. 24. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert nőből van!
2010. febr. 24. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Mert nem jössz be neki mint pasi, csaak mint haver. Erre nem gondoltál még???
2010. febr. 24. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet nem jössz be neki, csak nem akarja hogy rosszul érezd magad, ezért inkább bekamuzza hogy van barátja..
2010. febr. 24. 21:59
 4/4 A kérdező kommentje:
bizti van barátja
2010. febr. 25. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!