Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez az tulajdonság gátol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az tulajdonság gátol titeket abban, hogy vkit jófejnek, aranyosnak tartsatok?

Figyelt kérdés

Nem vagyok bulizós típus, leginkább, azért mert nem tudok táncolni, meg am is évi 2-3 buliba megyek el. Ezenkivűl nem nagyképűségből mondom, de jófej, kedves aranyos lány vagyok. Ellehet velem röhögni, hülyéskedni.

Baj ha nem vagyok egy bulizós típus, ezen tulajdonságok mellett?

18/L

2010. márc. 26. 23:06
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
bocsi az elején rosszul írtam: * ez A tulajdonság...
2010. márc. 26. 23:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Hogy gátol? Pont, hogy pozitívum...:)
2010. márc. 26. 23:08
 3/11 A kérdező kommentje:

köszi :)

a legtöbb korombeli nem így gondolja, és kicsit nehezebb így barátokat szerezni :)

légyszi kort és nemet is írjatok

2010. márc. 26. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:

Biztosan találsz olyat, aki ezt úgyszint előnynek találja, ahhoz túl sokan élnek a földön, hogy ne találj...bár én nem vagyok korodbeli, csak majdnem...kétévvelkevesebb, fiú :D

első

2010. márc. 26. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, én ugyan kissé bulizósabb vagyok, de ha téged nem zavarna, hogy néha nélküled elmegyek buliba, akkor nekem nem probléma.
2010. márc. 26. 23:28
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát attól függ mit értünk buli és tánc alatt. Ha azt, hogy nem szeretsz egy zsúfolt helyen undorító emberek között rángatózni jó szarz enére, akkor nem gáz. De az én olvasatomban a buli és a tánc úgy jön össze, hogy felmegyünk éjszaka az erdőbe, és ugrláunk a tábortűz körül. Ez így elég fontos nekem.
2010. márc. 26. 23:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Oh. 19F.
2010. márc. 26. 23:49
 8/11 anonim ***** válasza:

hááááát. na mindegy nem akarok bunkó lenni.

néha azért elmehetnél berugni. Hidd el mindent megold

2010. márc. 27. 00:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én pont egy ilyen lányt keresek aki nem megy be minden hétvégén a sok leizzadt köcsög közé riszálni magát mint egy mocskocs szajha......egy hétvégi szalonna sütés vagy dvd-zés sexel párosítva ezerszer többet ér mint diszkóba menni......
2010. márc. 27. 00:40
 10/11 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem baj. Nálam kifejezetten előny. Ilyen lányt keresek. Dugunk?

21/F

2010. márc. 27. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!