Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ez az álom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet ez az álom?

Figyelt kérdés

Azt álmodtam hogy meghalt az a srác,aki tetszik nekem,nagyon is,és én a kitalált személyiségébe vagyok szerelmes.Amikor megtudtam az álmomban,hogy meghalt,sírtam,nagyon szomorú voltam,és az egyik osztálytársával beszélgettem,aki közel áll hozzá.Ennek az álomnak van jelentősége?

16/l

2010. márc. 26. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs, az álmok többségének nincs jelentősége, azt mondják, az agyad álmok formájában dolgozza fel az aznap kapott információkat. Persze, vannak babonnák álmokkal kapcsolatban, én olyat is hallottam már, hogy ha álmodban meghal egy hozzád közel álló személky, az soká fog élni.
2010. márc. 26. 22:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Egyébként szerintem sincs jelentősége, a saját tapasztalataimból ítélve legfeljebb annyi, hogy álmaimban megjelennek olyan gondolataim, amik nap közben nem is tudatosulnak bennem, csak ilyenkor jövök rá, mikor azzal álmodok. Ilyenek például félelmek dolgoktól (-> megálmodom azt, amitől félek, lehet, hogy veled is ez van), vagy olyan pozitív/negatív érzések, amiket magamnak se vallok be, pedig igazából megvannak bennem. És a szereplők gyakran szimbolikusak, tehát nem a saját külsejével jelenik meg valaki, hanem például a vele kapcsolatos emlékeim alapján (például egyszer egy veszett kutya támadt rám álmomban, és be tudtam azonosítani valakivel, aki tényleg egy köcsög volt velem:D; ezzel meg arra akarok kilyukadni, hogy a srác álmodban szimbolizálhat akárkit, vagy csak egyszerűen lényegtelen).
2010. márc. 26. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:

én nem értek egyet az előttem szólókkal.

lehet hogy van jelentősége, na de nem úgy hogy jóslat vagy vmi ilyesmi!

szerelmes vagy a kitalált személyiségbe, és találtál neki egy megfelelő testet,külsőt és kész az álompasi. de ugye ez a pasi nem létezik, de így is sírnál ha meghalna a kitalált szerelmed külseje, mert a testtel azonosítod a lelket amibe szerelmes vagy.az álmodozás jellemző, de ne feledkezz bele!

az álom pedig azt jelentHEti hogy

szeretnél kitárlkozni a világ előtt és elmondani hogy szereted a fiút (akinek a személyiségét kitaláltad de az álmodban ez az igazi énje, tehát ez részben vágyálom) és szeretnél erről őszintén beszélni valakivel, aki ismeri is a szerelmedet.

egyébként elég makacs lehetsz, legbelül és ezt nem rosszindulatból mondom hanem tapasztalatból, mert nálunk is van egy nagyon helyes de bunkó paraszt fiú, és úgy szeretném azt hinni hogy legbelül kedves és jószívű. és lehet is hogy ilyen de mi a bizonyíték? megpróbálom elfelejteni de olyan helyes...!szóval ez ellen nincs mit csinálni de majd találsz valakit aki tökéletes neked. =)

2010. márc. 26. 23:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat főleg a 23:02nek és a 23:16nak:)

Nagyon jól leírta a 23:16os hogy mit érzek.Csak az az igazság hogy ez a fiú még rendes is,a hallottak alapján,mivel személyesen nem ismerem.És folyton róla álmodozom,felruházom jó tulajdonságokkal:)

Talán meg kéne vele ismerkednem,és akkor rájönnék hogy nem is olyan "álompasi" vagy épp ellenkezőleg=)

Mégegyszer köszönöm szépen a válaszokat!(:

2010. márc. 27. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!