Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belegondoltok ebbe?

Figyelt kérdés

Abba, hogy a sok agyonfuttatott nő aki tényleg, nagyon csinos, de 10/9 esetben műmelle van vagy épp a szája van megcsináltatva az pedig 10/10 hogy póthaja van a legnagyobb szakértelemmel felraka - mármint jobb esetben.

És hogy a sok férfi akinek barátnője van, mégis egekig magasztalja ezeket a nőket, pedig olyan egyszerű lenne, maguknak is "csinálhatnának" akkora melleket, szájakat a barátnőjükre? Pénz kérdése minden, csak nem tudom ilyenkor hova teszik az ítélőképességüket az emberek, hogy inkább az ilyen nőket nézik.. Akiknek minden joga erre, hiszen nagyo szépek dekoratívak, de ha nem lenne mindez, lehet kevésbé lennének csinosak, mert egy egnagyobbítatott mell sokat dob az arányokon hiába a feszes kerek edzett TERMÉSZETES popsi..

Nem irigység se semmi, csak egy egyszerű kérdés mert számomra ez egy kicsit furcsa dolog és elgondolkodtató...:)

2016. jan. 14. 18:14
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg jo hogy temanal vagyunk:D
2016. jan. 14. 18:47
 12/14 anonim ***** válasza:
még mindig csak a levegőbe beszélsz, hol van a hiteles forrásod amivel alátámasztod hogy kb minden 7. nő plasztikázva van Magyarországon?
2016. jan. 14. 18:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Én meg magasról lesz**arom, tőlem mindenki úgy néz ki ahogy akar, nekem a természetes szépségű nők kellenek, nem a kacsamosolyú, meg a hogyan készült c műsorban látott műmellek.

Előbb utóbb ezek az agyonplasztikázott nők ugyanúgy elavultak lesznek, kiöregednek és 40 felett sz**art sem érnek már.

2016. jan. 14. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Figyi, ha máshogy nem megy, gondolj bele, hogy hangozna a mondandód, ha egy kutyáról beszélnél?

"Ne nézegesd a pedigrees kutyákat, hanem szabasd át a saját kis korcsodat. Ha van pénzed, mi akadályoz meg abban, hogy új füleket, vagy aranyosabb orrot varrass neki? Túl hosszú a farka? Miért nem vágatod le? Végül is a tiéd, a te szórakozásodra szolgál"

Még csak nem is soviniszták, hanem kicseszett pszichopaták gondolkodnak így más élőlényekről...

Akinek meg az a legnagyobb baja ezzel, hogy 1, "nade höööö há' nincsen erre pééz" 2, "én a kis szukámat természetesnek szeretem, mijabaj ezzel" az szintén jelentkezhet terápiás megbeszélésre...

2016. jan. 14. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!