Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele kezgyek ebbe a kapcsolatba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele kezgyek ebbe a kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Egy ideje jartam egy fiuval. Csak 1 hetig tartott. Az igazsag az, hogy egyaltalan nem ereztem hozza semmit (tudom hogy hujeseg volt jarni vele abban az idoben). Amikor vegeztem vele, azt mondta nekem hogy en voltam az az ember aki a legnagyobb fajdalmat adta neki az eletebe (szornyu ember vagyok. Veszem a lapot.) Na es az ota volt egy egy eves kapcsolatom ami csak egy honapja vegzodott (megint en voltam az oka). Az a lenyeg, hogy amiota az elsovel szakitottunk, valahogy (komojan nemtudom hogy) nagyon jo baratok lettunk. Sokkal jobban megertyuk egymast mint amikor jartunk. Mindent megmondhatunk egymasnak es mindennel segitunk egymasnak. Es nemregen (tegnap volt nemregen xD ) azt mondta nekem hogy ujra ki akarna probalni velem. Mongyuk nem mondom hogy ellene lennek, de 1. egy honapja vegzodott egy komoj kapcsolatom, 2. nem akarom hogy megint megbancsam ugy mint eloszor. Szoval nem tudom. Felek. Es nem tudom hogy bele e tudnak szeretni az oszes hujeseg utan ami volt. Vagy lehet hogy csak tul sokat gondolkozok dolgokon :P. Egyszeruen nem tudom mit csinaljak. Tanacs?
2015. szept. 26. 12:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Először is tanulj meg magyarul!
2015. szept. 26. 12:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Sorry, de nem magyar orszagrol vagyok -_-.
2015. szept. 26. 12:25
 3/6 Költőnő? ***** válasza:
Attól még ez a helyesírás borzasztó.
2015. szept. 26. 13:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Leirhatom szlovakul vagy angolul ha azt akarod hogy hibatlanul legyen.
2015. szept. 26. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne kezdj bele,ha csak barátként tekintesz rá.
2015. szept. 26. 14:07
 6/6 anonim ***** válasza:
Kezgyééééé asztán egy hejesírásí szótár ral ís.
2015. szept. 26. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!