Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Valami ötletek van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Valami ötletek van?

Figyelt kérdés
Még év elején szerelmes voltam az osztályból az egyik fiúba,de ő csak játszott velem.. de most eljött az idő mert most "kellek neki" és azt szeretném neki vissza adni amit ő adott nekem. Valami ötletek? Pl:testbeszédre ha elkezd piszkálni akkor mit csináljak??
2010. márc. 26. 21:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha meg szivatod, egy életre meggyűlölhet. És ki tudja....

Egy férfi nem olyan mint egy nő, ezt ne felejtsd el! Ne add oda magad neki, ez elég nagy arcul csapás. Ha megszivatod, más pasi is félni fog tőled, és az megnehezíti a párválasztást. Hidd el!

2010. máj. 5. 22:45
 12/12 anonim ***** válasza:
csak simán legyél hűvös és ne jelezz vissza neki szerintem.. így jobban sérted a büszkeségét.
2010. máj. 5. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!