Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok melyik tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok melyik tetszik jobban? KÉP.

Figyelt kérdés

Sziasztok, melyiket választanátok? Szex/párkapcsolat terén melyik tetszik jobban? Kort is írhatok.

1.

[link]

2.

[link]

2016. jan. 13. 16:49
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

"tutira onbizalomhianyos lennek mellette"

Na,ezért fikázzátok ti az izmos pasikat,valójában meg nedvesedik a bugyitok...

2016. jan. 14. 12:06
 32/42 anonim ***** válasza:

A 2. hol kövér? Szerintem teljesen normális teste van. A barátomnak kb. ugyanilyen alakja van, pedig rendszeresen(heti kétszer) sportol. Az más dolog, hogy sport mellett nem salátán és levegőn él. Meg, hogy nem súlyokat emleget, hanem csapatsportot játszik, ami lehet, hogy nem fejleszt olyan látványos izmokat, viszont egészségesebb, és sokkal jobb állóképességet ad. És ezzel az alkattal nagyon erős is, nem a látványizmokon múlik, hogy valaki mennyire erős fizikailag.

Az 1.ről nekem nem az igényesség szó jut eszembe, hanem az, hogy mű. Látszik az, hogy az élete minden területére kihat, hogy így nézzen ki. Az egy dolog, hogy nekem amúgy sem tetszik, de szerintem pszichésen nem is normális ha valaki ennyire megszállottja a saját testének. 20l

2016. jan. 16. 16:09
 33/42 anonim ***** válasza:

25% körül van a testzsírja,vagy felette.

20%-tól túlsúlyos,25%-tól elhízott.

Lehet,hogy neked ez nem sok,vagy csak azért mondod,mert a párod is dagadt,da ami tény,az tény.

2016. jan. 17. 07:15
 34/42 anonim ***** válasza:

Hogy a francba lenne már 25 felett? [link] Itt a 20-25 között van.

[link] Itt a 14-20 között.

[link]

Egyik szerint sincs 25 felett. Nem azért mondom, mert a barátom ilyen, de akinek ez a dagadt kategória, azzal szerintem bajok vannak. Azért kíváncsi lennék, hogy az ilyen nők ha mondjuk szülnek, és eresztenek egy kis hasat, amit nem tudnak leadni, vagy ha a barátjuknak fontosabb lesz remélhetőleg a gyereknevelés mint a kondi, akkor mit fognak csinálni.

2016. jan. 19. 17:46
 35/42 anonim ***** válasza:
Pedig 25% a testzsírja kép alapján.
2016. jan. 19. 17:48
 36/42 A kérdező kommentje:
Kedves 34-35 kicsit több mint, 26% a testzsírom.:) Én is sokat nézegettem, a netten de nem is látszik rajtam hogy ennyi lenne. Mármint a képek alapján, csak ugye ez sok mindentől függ. Egy alacsonyabb emberen jobban látszik, hogy kicsit dagadt. Én 177cm magas vagyok 90kg de nem látszik rajtam. Egyedül ami, kicsit nagyobb mint, a többi rész a hasamnál az a derekam. Mindenki más... Egyik ismerősöm 90kg és nagy hasa van és még csöcse is van... Ha meg nézitek a képen nekem nincs... Mindjárt keressek egy képet, dagadtnak azért nem mondanám magamat.
2016. jan. 19. 18:18
 37/42 A kérdező kommentje:

Csak ezeket a képeket találtam, szerintem olyan dagadt azért nem vagyok.:)

1.

[link]

2.

[link]

3.

[link]

2016. jan. 19. 18:27
 38/42 anonim ***** válasza:
Férfi szemmel semmi baj nincs az alkatoddal. De a mostani generációktól, meg a nők többségétől sajnos már nem várhatunk többet, mint hogy a "férfi legyen tökéletes". Ha sovány vagy az a bajuk, ha húsosabb akkor az. Ember legyen a talpán, aki ezeknek a nőknek megfelel. Persze ők a tökéletességért cserébe nem nagyon tudnak mit nyújtani legfeljebb a zsenge testüket, de ugye szerintük nekik ez alanyi jogon jár.
2016. jan. 19. 18:34
 39/42 A kérdező kommentje:
38. Rossz helyen keresgélsz.:) Nagyrészt akikkel, eddig próbálkoztam/össze akartam jönni. Nagy részüknek tetszettem, de volt akinek nem. De később még is kapcsolat lett belőle.:) Szóval nekem nincs evvel, problémám akit csak szerettem volna meg szerzem magamnak.:)
2016. jan. 19. 18:43
 40/42 anonim ***** válasza:

Akkor mégsem beszéltem hülyeséget.

Mindegy,én nem tégad akartalak bántani.

2016. jan. 19. 22:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!