Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők/lányok melyik tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/lányok melyik tetszik jobban? KÉP.

Figyelt kérdés

Sziasztok, melyiket választanátok? Szex/párkapcsolat terén melyik tetszik jobban? Kort is írhatok.

1.

[link]

2.

[link]

2016. jan. 13. 16:49
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

Egyik se...

Az első már túl sok idő a konditeremben, viszont a második meg túl szőrös...Nagyon durván szőrös...

2016. jan. 13. 18:06
 12/42 anonim ***** válasza:
Második.
2016. jan. 13. 18:06
 13/42 anonim ***** válasza:
0%

A második kövér...

Ez kell a nőknek?:/

2016. jan. 13. 18:09
 14/42 anonim ***** válasza:
Tökéletesen mindegy. Amelyik elfogad és szeret.
2016. jan. 13. 18:19
 15/42 A kérdező kommentje:
Amúgy egy ilyen kérdésnél, miért mennek a le pontozások? Most komolyan pontozzák, azt hogy kinek mi tetszik?
2016. jan. 13. 18:21
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

azt pontozzák, hogy biztos hazudunk :D

mert itt csak azt fogadják el a habzó szájjal kommentelő megkeseredett fiúk ha egy nő azt írja hogy neki a színizom gazdag helyes pasi kell. akinek más az ízlése (mint nekem) az vagy hazudik vagy nem számít a véleménye mert biztos egy büdös igénytelen 150 kilós hányadék aki otthon tesped egész életében. :D

2016. jan. 13. 18:24
 17/42 anonim ***** válasza:
Első válaszoló vagyok. Kérdező, miért nem volt a válaszom meggyőző? :-)
2016. jan. 13. 18:28
 18/42 A kérdező kommentje:

"Én inkább a másodikat választanám"

Mintha valami, bunkó parasztok lennének vagy valami, törést okoztak volna benned. Nem tudom miért, nekem ez jött le.

2016. jan. 13. 18:33
 19/42 anonim ***** válasza:
Az izmosok jobban egok,csak sajat magukkal foglalkoznak,jo a koverek kozul is van ego.bunkok,allandoan a testukkel foglalkoznak,mas nem is erdekli oket
2016. jan. 13. 18:36
 20/42 anonim ***** válasza:
7%

Hmm. Elmennék szoliba és egy nagyon picit lejjebb adnék a hasamból akkor eléggé hasonlítanék a másodikra. :O

Én úgy gondolom (már, ha férfiként válaszolhatok), hogy a fiatalabb lányok az elsőt, a nők pedig a másodikat választanák inkább.

2016. jan. 13. 18:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!