Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok melyik tetszik jobban? KÉP.
Sziasztok, melyiket választanátok? Szex/párkapcsolat terén melyik tetszik jobban? Kort is írhatok.
1.
2.
Egyik se...
Az első már túl sok idő a konditeremben, viszont a második meg túl szőrös...Nagyon durván szőrös...
A második kövér...
Ez kell a nőknek?:/
azt pontozzák, hogy biztos hazudunk :D
mert itt csak azt fogadják el a habzó szájjal kommentelő megkeseredett fiúk ha egy nő azt írja hogy neki a színizom gazdag helyes pasi kell. akinek más az ízlése (mint nekem) az vagy hazudik vagy nem számít a véleménye mert biztos egy büdös igénytelen 150 kilós hányadék aki otthon tesped egész életében. :D
"Én inkább a másodikat választanám"
Mintha valami, bunkó parasztok lennének vagy valami, törést okoztak volna benned. Nem tudom miért, nekem ez jött le.
Hmm. Elmennék szoliba és egy nagyon picit lejjebb adnék a hasamból akkor eléggé hasonlítanék a másodikra. :O
Én úgy gondolom (már, ha férfiként válaszolhatok), hogy a fiatalabb lányok az elsőt, a nők pedig a másodikat választanák inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!