Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

MrGt86 kérdése:

Mit tegyek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Ez egy hosszabb történet vég kifejlettje, de megpróbálom röviden levezetni.

A történet 4 éve kezdődött,FB-n rám írt egy lány.Sokáig nem írtam neki etc,de csak írt aztán egy idő után beszélgettünk,telefon stb. Kb fél év után el kezdtem mondani,hogy találkozzunk ,bele is ment,de persze ő sose jött el,konkrétan 47 ilyen alkalomvolt ( az utolsó párra már én se mentem el...).Ez a dolog úgy 2 évig tartott,míg nem egyszer felhívott és bevallt mindent,persze nem ő volt a képen.De ez még hagyján,semmi se volt igaz belőle,se a neve ,se az élete,se a kora. Egyszerűbb azt leírnom,hogy mi volt igaz, semmi. Csak a hangja ,legalább lány volt... No de azért csak beleszerettem egy olyan lányba aki nem létezik.Szóval 3 lehetőségem volt: a, megpróbálom elfelejteni az egészet. b, megprobalok minden hazugság ellenére vele lenni. c, meg keresem a lányt a képen.

Na már most az elsőt nem bírtam és most sem bírom meg tenni. Jó legyen a b (bárcsak ilyen egyszerű lett volna mint ahogy leírom). Megpróbáltam,találkoztam vele ,de valahogy azt a lányt láttam benne akit ő teremtett meg. Nem feltétlen az arc,ami ráadásul eleinte nem is tetszett,nem az fogott meg benne. Na de vissza kanyarodva tehát találkoztunk,de valahogy nem bírtam rá úgy nézni,folyton arra gondoltam,miért hazudott,miért mindében,így rövidre zártam (pedig aranyos,viszonylag szép lány).Legyen a c, nahát lehet itt basztam el kb másfél évvel ezelőtt,elkezdtem meg keresni 4-5 kép alapján. Annyit letudtam szűrni,hogy magyar se többet se kevesebbet.Valami isteni szerencse folytán tavaly december 6.-án meg találtam( túlzás az isteni szerencse mert mindenhol kerestem,utcán,fb-n ). Na de megtaláltam rá írtam fb-n mást nem tudtam,se felhívni se a lakcímét.Szóval rá írtam,vissza írt pár nap múlva, hogy még is ki vagyok miért keresem stb. Elmeséltem a sztorit,kicsit beszélgettünk róla rólam ,kiderült barátja van stb.Eljött a másnap,írtam nem írt.Jó hát gondoltam írok minden nap egyszer csak válaszol a feltett kérdésemre.Nos nem így lett karácsonykor letiltott. Valahol megértettem,barátja vagyok ismeretlen vagyok,pedig csak meg akartam akarom ismerni.Na de rá pár napra vissza oldott,írtam (nem hoztam fel a tiltás dolgot), nem válaszolt semmire ismételten. Két napra rá megint letiltott.Azóta semmi nem történt várom mint egy 5 éves ,hogy írjon de semmi.Na most mit tegyek? Meg tudtam a telefonszámát. Hívjam fel,hogy választ kapjak és esetleg le tudjam zárni(belehalnék).Menjen el a városába,és keressem meg valahogy. Az a lehetőség nincs ,hogy feladjam legalább is nem most,soha. Válaszotokat előre is köszönöm.

U.I: Egy megtört szív

2016. jan. 13. 15:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%
Te beleszerettél egy személyiségbe,de nem tetszett a hozzá tartozó arc.Akinek az arca tetszik annak teljesen más lesz a személyisége,őt még nem szeretheted mert nem ismered,ezért írtam,hogy csak a fényképébe szerettél bele.
2016. jan. 13. 16:51
 12/18 Kenzo Tenma ***** válasza:
Felejtsd el ezt az egészet. A képen lévő csajt egyáltalán nem ismered, van barátja, nem érdekled. Innentől kezdve tárgytalan. Hiába vergődsz még csak vissza sem ír, így nem is tudod megismerni.
2016. jan. 13. 16:53
 13/18 A kérdező kommentje:
Bele szerettem egy lányba,nem a képbe mint írtam eleinte nem is tetszett a lány a képen. Egy idő után annyit láttam,hogy akaratlanul is tetszett.Nem az volt a baj a lánnyal aki ki találta,hogy ő nem szép,hanem ,hogy nem tudtam elmenni a hazudozásai mellett mind1 volt hogy mit éreztem.Mint mondtam,meg próbáltam másokkal de nem ment,de láttam igaz csak képeken,de láttam.Lehet ,hogy beteg vagyok de hát nem én akartam ezt a helyzetet,és úgy érzem csak úgy tudok ebből ki mászni,ha őt is meg ismerem mint ahogy azt a lányt is megismertem aki kitalálta.Ha meg ismerem és tetszik akkor lépek valamit,ha meg ismerem és nem akkor meg tovább lépek.De még mindig nem kaptam egy értelmes választ sem ,ezt észre vettétek?
2016. jan. 13. 16:56
 14/18 anonim ***** válasza:
De, kaptál értelmes választ: Hagyd békén és felejtsd el. 10-en ezt írták de neked ez nem értelmes válasz. Amit meg te akarsz, hogy megismerd azt a csajt, az nem megvalósítható. Bárhogy próbálsz kapcsolatba lépni vele, ő ezt NEM AKARJA. Ha erőlteted zaklatod. Mit akarsz, mágiát meg varázslatot, hogy valahogy majd mégis hozzád szóljon? Vagy kukkolni akarod és a tudta nélkül belesni a magánéletébe, hátha kiderül milyen a személyisége? Az élet olyan, hogy van egy csomó helyzet, amire nem tudsz hatással, lenni, ha megszakadsz se, mert nem tőled függ az adott dolog kimenete. Nem tudom mit akarsz lezárni, mert a történeted lezárult. Azzal hogy letiltott, és nem akar kommunikálni veled. Kész. Ez a vége. Pont. Ameddig azon rágódsz hogy mit csinálhatsz még, hogy még jobban lezárd (amit nem lehet ennél jobban lezárni) addig nem tudsz túllépni rajta. Szard le éld az életed, megy ezek nélkül a hülyeségek nélkül is. Amúgy sem ér annyit egyetlen csaj se, hogy ennyit fuss utána, főleg ha nem is érdekled. Minek ennyi energiát erre fordítani, amikor mással is foglalkozhatnál. Ha egyedül nem megy, akkor menj pszichológushoz és kérj segítséget szakemberől, mert beteges amit csinálsz.
2016. jan. 13. 20:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem,az en kerdesemre nem kaptam valaszt meg most sem,nem azt kerdeztem mit gondoltol errol.Az,hogy nem tudom es nem is akarom feladni,had legyen az en problemam.De latom ertelmes valasz nincs,csak a megmondo emberkedes.Nah de itt le is zartam,legyen tovabbi szep napotok,es tovabbi sikertelen segitseget masoknak is.
2016. jan. 14. 01:18
 16/18 anonim ***** válasza:
Te azt írtad, hogy "Mi tegyek ebben a helyzetben" . Erre megkaptad a választ.
2016. jan. 14. 09:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha már olvasni nem tudsz ne írj hülyeségeket. Mit tegyek ebben a helyzetben? Hívjam fel,hogy választ kapjak és esetleg le tudjam zárni(belehalnék).Menjen el a városába,és keressem meg valahogy és így fejeződik be. Akkor mi a kérdés kedves barátom? Hogy adjam fel? Szarjam le? Hol van itt a válasz egyik kommentbe is?Senki nem írt rá választ,csak a saját hülyeségeteket írtátok le ami egyáltalán nem érdekel.Szóval igen,nem kaptam választ,haszontalan dolgokat írtatok,amivel semmit nem mozdítottatok előre.Szóval ha befejeztétek a böfögést,és tudtok válaszolni egy kérdésre,akkor válaszoljatok,ha nem akkor nem kell írni ennyire egyszerű.
2016. jan. 14. 12:41
 18/18 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, akkor menj el a városába, és keresd meg. De ne csodálkozz, ha nem találod és/vagy feljelentést tesz.
2016. jan. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!