Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggelente az uton szembejovo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggelente az uton szembejovo lannyal hogyan ismerkedjek meg?

Figyelt kérdés

Minden reggel talalkozok egy lannyal munkaba menet, mindig figyeljuk egymast, szemezodunk kicsit.

Elhataaroztam, hogy megszolitom, meg akarok ismerkedni vele, de nem tudom hogyan kezdjem.

Ha csak rakoszonok az nem keves? Kellene tobbet is mondani, nemigaz? Mit?

(Keves a tapasztalatom az effajta ismerkedesben.)

19/F

2016. jan. 12. 21:14
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Gáncsold el, aztán segítsd fel, utána mondd neki:

"Ó, bocsi, nem direkt volt, csak szándékosan."

2016. aug. 31. 00:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Basszus, hát azt kell hogy mondjam, DEBÉNA vagy. Minden nap találkoztatok, már harmadik nap rá kellett volna köszönnőd jelzésszerűen, hogy látod ezt a rendszert. Én még a pénztárosoknak is köszönök az auchanban, pedig ott van belőle pár, csak olyan sokat látnak, hogy már ismernek. :)
2016. aug. 31. 06:39
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként elárulok neked egy titkot. Azért nem találkoztál vele régóta, mert nincs iskola. Mondhatnàm, hogy ha szerencséd van, akkor nem most érettségizett, de nincs jelentősège, mert a büdös életbe nem fogod leszólítani, amiből persze úgyis csak egy kínos beszélgetés lett volna. De mondok valamit, ha most érettségizett, akkor keresd meg a tablóját, és máris meglesz a neve.

Ui: BÉNA

2016. aug. 31. 06:45
 24/29 anonim válasza:
Na hogy alakult? Azota talalkoztatok?
2016. okt. 11. 00:32
 25/29 A kérdező kommentje:
Sajnos nem talalkoztem vele azota. Egy par napja megtalaltam facebookon,(legalabbis nagyon hasonlit ra) de nem igazolt vissza. Azota banom, mint a kutya, hogy nem szolitottam meg.
2016. okt. 11. 14:57
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát igen az elszalasztott lehetőségnél nincs rosszabb.Sajna nekem is volt benne szerencsém.

22/L

2016. okt. 24. 21:33
 27/29 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki megint?
2016. nov. 12. 07:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Leírtak neked egy csomó mindent, csak bátorságra lenne szükséged és még mindig nem érted, hogy mit kéne tenned és kiemeled a kérdést? :'D
2016. nov. 12. 08:50
 29/29 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neki, ha egy fiú leszólítana az utcán!

:)

Csak ügyesen :)

2016. nov. 12. 08:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!