Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reggelente az uton szembejovo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reggelente az uton szembejovo lannyal hogyan ismerkedjek meg?

Figyelt kérdés

Minden reggel talalkozok egy lannyal munkaba menet, mindig figyeljuk egymast, szemezodunk kicsit.

Elhataaroztam, hogy megszolitom, meg akarok ismerkedni vele, de nem tudom hogyan kezdjem.

Ha csak rakoszonok az nem keves? Kellene tobbet is mondani, nemigaz? Mit?

(Keves a tapasztalatom az effajta ismerkedesben.)

19/F

2016. jan. 12. 21:14
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
Azóta is "szemeződtök" egymással, vagy miért emelted ki a kérdést? :D
2016. máj. 15. 01:11
 12/29 anonim ***** válasza:
Nézz ki jól! Minden más mindegy.
2016. máj. 15. 09:23
 13/29 anonim ***** válasza:
Történt valami azóta?
2016. máj. 15. 09:48
 14/29 A kérdező kommentje:
Azota sem szolitottam meg, valamiert nem merem. Mindig csak halogatom, hogy nem baj, ha ma sem szolitottam meg, majd holnap. Nagyon meg szeretnem ismerni, de nem cagyok kepes, hogy rakoszonjek. Valahol attol is felek, hogy mi lesz akkor, ha elrontok valamit, es elszurom az egeszet, es nem akarom, mert nagyon tetszik.
2016. máj. 15. 21:28
 15/29 anonim ***** válasza:
A leejtős ötlet a legjobb. Ezt nőként mondom, simán beválik :)
2016. júl. 30. 23:44
 16/29 anonim ***** válasza:
Csak ez ugy szokott lenni hogy tudod hogy Ott a lehetöség és AZ ember halogatja de mire rászánod magad általában AZ késö!Nekem is igy volt Ott volt AZ orrom elött a lehetöség de nem éltem vele mert tudtam hogy holnap meg azutân is Ott lessz!Aztán egy nap már más fogta a kezét csak erre gondolj !NE halogasd !
2016. júl. 31. 03:41
 17/29 anonim ***** válasza:
69%
Legyél már egy kicsit férfiasabb. NE halogasd.
2016. júl. 31. 06:24
 18/29 A kérdező kommentje:

Nagyon ugy nez ki, hogy elszalasztottam a lehetoseget, nen talalkoztam mar reg a lannyal.

Szomoru vagyok, es szidom is magam, hogy nem leptem mikor kellett volna.

Azert meg remenykedek, hatha ismet felbukkan, akkor tuti nem fogok varni semmire.

2016. aug. 2. 20:51
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Utcán elég rossz ómen ismerkedni, én a helyedben kitalálnék valami mást.
2016. aug. 22. 21:39
 20/29 anonim ***** válasza:
Köszönj rá. Egy barátnőm úgy szedte fel a férjét, hogy ráöntötte a bort, ez itt ugye nem játszik, de például sétálhatsz úgy felé, hogy majdnem nekimész. Szerintem mutatkozz be első körben, mondd, hogy mindennap találkoztok és menjetek el valahová. Nem "van-e kedve", hanem kijelented. Aztán válaszol valamit.
2016. aug. 30. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!