Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem éltek együtt, mit reagálnátok arra, mikor a barátotok bevallja, hogy nem fürdött 1 teljes hétig?
Nem élünk együtt, de most vizsgaidőszakban különösen keveset találkozunk. Mondta nekem egyik este, véletlenül elszólta magát, hogy ő egy hete nem fürdött. Köpni-nyelni nem tudtam.
Ti ehhez mit szólnátok?
Igen, az arab országokban, amik sivatagosak, ott meg általában ritkán fürdenek, mert nincs víz. Meg lehet figyelni a "mi arabuskáinkon" is, mikor elmész mellettük, hogy bűzlenek a parfümöktől. Meg persze ugye a franciák találták ki a sziszegő szappant is valamikor a középkor végén, mert nem volt divat arrafelé a mosakodás. Az izlandi bálnavadászainkról meg ne is beszéljünk ilyen téren, jobb esetben ők is egy fél üveg bóvli parfümöt fújnak magukra minden nap.
Véleményem szerint undorító a nem mosakodás, hacsak nem a sivatag közepén élsz, mindig van mód a tisztálkodásra. 1 hétig nem fürdeni egyenesen igénytelenség, mert itthon van víz, és valószínűleg ideje is lenne rá (napi 10 perc???). Aki szerint meg az ülőmunkától, iskolától, fekvéstől nem lesz szükség fürdésre, szintén elég érdekesen látja a világot, én messze elkerülném.
A fürdés alapvető higiéniás dolog, még a macskák is képesek naponta többször tisztálkodni. Ha egy állat képes erre, akkor egy ember nem? Nincs több kérdésem.
Majd lefurdik mielott megy hozzad/jossz hozza, nyugi.
Addig meg orulj neki, legalabb elkerulik a nok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!