Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos volt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos volt?

Figyelt kérdés
Van egy csaj az osztályban aki tetszik nekem,ezért mindig piszkálom,incselkedek vele.Földrajz órán feleltem,aztán mikor kivittem az ellenőrzöm,hogy aláírja a jegyemet a tanárnő, akkor mikor aláírta "beszóltam" a csajnak incselkedés szempontjából,(de ezt a tanár nem hallotta mert mással volt elfoglalva)a csaj nem szólt vissza mikor le ültem megint beszóltam neki és a csaj bemutatott nekem.Aztán észre vette a tanárnő és jól leszidta,hogy "Mit mutogatsz??lány létedre ilyet mutogatsz??olyan üres a fejed,hogy kongatni lehetne kislányom" a csaj meg meg vissza sem szólt,hogy mért mutatott be nekem..Azt egy két fiú elkezdte mondani,mikor a tanárnő befejezte,hogy"köcsög törpe"mármint a csaj(mert 151cm)Egész utolsó óra végéig a lány bedurcázott és elég bunkó volt mindenkivel(velem a legjobban azt is mondta nekem,hogy alig várja már,hogy vége legyen a tanévnek mert legalább nem látja a képem..),főleg,hogy még magyar órán is kapott egy rossz jegyet. Szerintetek jogos volt,hogy a lány megsértődött rám,és bunkó volt velem??
2010. márc. 26. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, bunkó voltál.Ha bemutatott, akkor úgy szóltál be neki, hogy az bántó volt, és nem incselkedésnek vette.Legközelebb húzd meg a haját vagy gáncsold el, hátha abból levágja hogy bejön neked...tiszta óvoda.
2010. márc. 26. 19:13
 2/6 0688 ***** válasza:
100%
kedves kérdező... egy lánynak nem úgy kell udvarolni hogy incselkedsz vele...
2010. márc. 26. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Na igen, ezt én sem értem, hogy miért úgy kell udvarolni hogy beszólogatsz neki.

Most gondold fordítva. Ha neked mindig beszólogatna meg kötekedne veled egy lány, nem hiszem hogy akkor megszeretnéd, ha nem inkább kerülnéd.

Holnap kérj tőle bocsánatot. Az biztos jól esne neki.

2010. márc. 26. 19:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez kérdés számodra?! Hogy te mekkora h'lye vagy, ecsém... Legalább lenne benned annyi, hogy bocsánatot kérnél tőle...
2010. márc. 26. 20:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Mint egy óvodás, olyan vagy... Jogosan sértődött meg a lány, te pedig szimplán bunkó voltál és gyerekes.
2010. márc. 26. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is értelek, egy olyan lányt hogy tudsz piszkálni aki tetszik neked?
2010. márc. 27. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!