Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hisztizett be ennyire? Jogos volt? Én ezek után mit tegyek?
Szóval az exem most nagyon úgy tűnt, próbálja újraépíteni velem a kapcsolatát, és bíztam benne, hogy talán még lehet vmi.
Ma is rámírt, írta egy smilivel kísérve, hogy ideges. Aztán megkérdeztem, hogy sikerült-e az újraérettségije. Mondta, hogy ne beszéljünk róla, oké. Később felhozta, hogy lehet dolgozni fog, reméli, hogy megkapja. Kérdezgettem róla, ő meg közölte, hogy hagyjuk már. Én meg írtam, hogy így nem szeretem, amikor ilyen. Ő meg közölte, hogy én nem tudom felfogni, hogy nincs kedve beszélgetni csak kérdezgetem a hülyeségekről, mert nem vagyok tekintettel rá. Aztán lelépett, legalábbis fb ezt mutatta, majd írtam neki egy levelet, hogy ez nem volt jogos, és ne haragudjon, hogy érdeklődöm felőle.
Szerintetek tényleg jogos volt a kiakadása? Vagy mire véljem ezt?
Néha jobb béként hagyni az embert, ha ideges vagyok hozzám se lehet hozzám szólni.
Majd lenyugszik.
Ja, kimaradt, hogy levélírás után kiderült, hogy mindketten fent voltunk, csak facebook volt rossz, és kaptam tőle egy olyan választ, hogy te vagy ideges, miközben szó nélkül leléptél... erről ennyit.
Komolyan... egyáltalán akarhat így vmit?
Ideges, mert én egy kellemes beszélgetésre készültem. Főleg hogy jó lenne tudni akar-e valamit még tőlem. De próbáltam nyugis levelet írni, ahol inkább azt hangsúlyozom, hogy rosszul esett.
Ja, és én vagyok a lány.
Kabbe :D Csak facebook hülye :)
A kérdésre adtok még választ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!