Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy sok nő/feleség inkább saját magát?
Nemrég egy Magyar filmben "láttam" hallottam, egy házaspár veszekedése közben a feleség "odavágta a férjnek, hogy : inkább kiverem magamnak az sokkal jobban esik mint amikor veled csinálom. Tudom ez egy film,de a filmek általában az életből merített valóságon alapszanak.
Nálatok is sokszor vagy mindig igaz, hogy jobban élvezitek ha saját magatoknak csináljátok?
Persze ez nem azt kell, hogy jelentse, hogy a párotokkal nem jó, hanem szimplán csak azt, hogy magatoknak csinálva jobban,jobbat élveztek.
én meg azt szeretem ha a párom gyors és maceramentes és csak magára koncentrál :) (kicsit olyan állatias)
a hosszú nyálas szeretkezések nem esetem
13-as
Az rendben van, hogy te is szeretnéd kielégítve érezni magad, azaz elélvezni. A cél érdekében vettél egy vibrátort, oké ezt megértem.
A férjedet, szerintem nem kellene "kiközösíteni"
Nálunk szerintem a férjem normál idő alatt szokott elélvezni. Persze nálunk is előfordult már, hogy ő már rég elment, én meg még el sem indultam.
Igaz az is , hogy a párommal csinálva, sokkal később tudok csak elélvezni mint amikor saját magamnak csinálom.
Én a biztos elélvezés miatt, inkább a masztit részesítem előnyben a párommal történő szex helyett, de jellemzően a páromat is bevonom és nem csak magán akciózok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!