Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz, hogy sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy sok nő/feleség inkább saját magát?

Figyelt kérdés

Nemrég egy Magyar filmben "láttam" hallottam, egy házaspár veszekedése közben a feleség "odavágta a férjnek, hogy : inkább kiverem magamnak az sokkal jobban esik mint amikor veled csinálom. Tudom ez egy film,de a filmek általában az életből merített valóságon alapszanak.

Nálatok is sokszor vagy mindig igaz, hogy jobban élvezitek ha saját magatoknak csináljátok?

Persze ez nem azt kell, hogy jelentse, hogy a párotokkal nem jó, hanem szimplán csak azt, hogy magatoknak csinálva jobban,jobbat élveztek.

2016. jan. 11. 23:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én meg azt szeretem ha a párom gyors és maceramentes és csak magára koncentrál :) (kicsit olyan állatias)

a hosszú nyálas szeretkezések nem esetem

2016. jan. 13. 23:09
 12/14 anonim ***** válasza:
*és szóval már csak a fíling miatt is jobb a párommal.(akárhol akármikor spontán)
2016. jan. 13. 23:16
 13/14 anonim ***** válasza:
41%
Én akkor kezdtem el rendszeresen maszturbálni mikor a férjem többedik alkalommal hamar elélvezett és nézett rám ilyen őszinte értetlenkedéssel mint egy kisfiú, mert megkérdeztem először zavartan ,finoman, ahogy gondoltam, hogy egy nőnek illik, hónapokkal később hisztérikus emelt hangon hogy akkor velem mi lesz, de csak hallgatott és bár furdalta a lelkiismeret, nem tett semmit. Mikor ez az állapot állandósult, belegabalyodtam 1-2 szeretősdibe, aholis megvilágosodtam milyen is a számomra jó szex. Azonban ezekkel a kapcsolatokkal az a baj, hogy bár szex egészen kiváló volt velük, de a hétköznapok, vagy egyáltalán az ágyon kívüli világ nem működik, a férjemmel meg igen, választottam. Beruháztam egy vibrátorra és egy külön hálószobára, azóta jól elvagyunk. Tanmese vége.
2016. jan. 14. 00:04
 14/14 A kérdező kommentje:

13-as

Az rendben van, hogy te is szeretnéd kielégítve érezni magad, azaz elélvezni. A cél érdekében vettél egy vibrátort, oké ezt megértem.

A férjedet, szerintem nem kellene "kiközösíteni"

Nálunk szerintem a férjem normál idő alatt szokott elélvezni. Persze nálunk is előfordult már, hogy ő már rég elment, én meg még el sem indultam.

Igaz az is , hogy a párommal csinálva, sokkal később tudok csak elélvezni mint amikor saját magamnak csinálom.

Én a biztos elélvezés miatt, inkább a masztit részesítem előnyben a párommal történő szex helyett, de jellemzően a páromat is bevonom és nem csak magán akciózok.

2016. jan. 14. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!