Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg idegesítő voltam?
Délután a barátom leült nézni valami sorozatot, ami engem nagyon nem érdekel, mondtam, hogy csináljunk valami más, de ő nagyon akarta nézni, aztán annyira unatkoztam, hogy leültem nézni én is. De én ugye nem tudtam, hogy ki kicsoda, és folyton kérdezgettem, hogy ez ki, az ki, mit csinál, mért csinálja ezt, ő most gonosz vagy jó, stb...? És egyszer csak fogta magát, és kikapcsolta, mondván, hogy ő így nem bírja nézni, akkor mondjam meg mit akarok csinálni. Mondtam, hogy felőlem nézhetjük, de ő már nem volt hajlandó visszakapcsolni.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek tényleg idegesítő voltam? Pedig nem az volt a célom. Mást is zavart volna ez?
L/19
Szerintem ez aranyos
A pasid meg egy fa.szkalap
Alapvetően nem lenne idegesítő a dolog, de az előzménnyel (hogy nyaggattad, nem érdekel, csináljatok mást, stb.), simán felfoghatta úgy, hogy direkt csinálod. A helyében én szimplán elküldtelek volna a fenébe. :)
A párodnak is szüksége van időnként magányos szabadidőre, bármennyire is nehéz elviselni ezt. Ilyenkor te is bátran foglalkozz a saját hobbiddal, hidd el, az is tudd nagyon kellemes lenni, ha nem együtt, hanem csak egymás mellett tesztek-vesztek.
(Nyilván ha reggeltől estig a gépbe esik bele, és nem foglalkozik veled, az más szitu megint, de most nem erről van szó.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!