Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg idegesítő voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg idegesítő voltam?

Figyelt kérdés

Délután a barátom leült nézni valami sorozatot, ami engem nagyon nem érdekel, mondtam, hogy csináljunk valami más, de ő nagyon akarta nézni, aztán annyira unatkoztam, hogy leültem nézni én is. De én ugye nem tudtam, hogy ki kicsoda, és folyton kérdezgettem, hogy ez ki, az ki, mit csinál, mért csinálja ezt, ő most gonosz vagy jó, stb...? És egyszer csak fogta magát, és kikapcsolta, mondván, hogy ő így nem bírja nézni, akkor mondjam meg mit akarok csinálni. Mondtam, hogy felőlem nézhetjük, de ő már nem volt hajlandó visszakapcsolni.

Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek tényleg idegesítő voltam? Pedig nem az volt a célom. Mást is zavart volna ez?

L/19

2016. jan. 11. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Ez egy bunkó! Én órákig meséltem volna róla... :D
2016. jan. 11. 21:05
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem ez aranyos

A pasid meg egy fa.szkalap

2016. jan. 11. 21:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően nem lenne idegesítő a dolog, de az előzménnyel (hogy nyaggattad, nem érdekel, csináljatok mást, stb.), simán felfoghatta úgy, hogy direkt csinálod. A helyében én szimplán elküldtelek volna a fenébe. :)

A párodnak is szüksége van időnként magányos szabadidőre, bármennyire is nehéz elviselni ezt. Ilyenkor te is bátran foglalkozz a saját hobbiddal, hidd el, az is tudd nagyon kellemes lenni, ha nem együtt, hanem csak egymás mellett tesztek-vesztek.

(Nyilván ha reggeltől estig a gépbe esik bele, és nem foglalkozik veled, az más szitu megint, de most nem erről van szó.)

2016. jan. 11. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
te dugni akartal:)
2016. jan. 11. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
77%
Nekem anya szokta ezt csinálni. A legrosszabb, hogy ő ráadásul nem is nézi rendesen, csak oda-oda pillanat a filmre és mindig, ha meglát valamit kérdez.. Ha nézné a filmet értené. Akkor vagy ne nézze egyáltalán vagy ne kérdezzen. Tényleg roppant idegesítő, mert nem tudsz közben te se koncentrálni a filmre, meg nem hallod mit mondanak benne. De azért azt hiszem a barátod túlreagálta. :D
2016. jan. 11. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!