Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a párom? (többi lent)
Figyelt kérdés
Foglalkozik velem meg minden , de ha kicsit rosszabb a kedvem vagy ideges vagyok akkor piszkál.. Szeretem én is de idegesítő ha elmondom neki és feszűltebben mondom el akkor egyből ha ilyen hangnembe beszélek vele ne is menjek hozzá ..meg állandószava h akkor ő a hibás mindenért amikor nem ő ráharagszok általában ..Csak a munkahelyen is felhúzznak ő is kérdezgeti állandóan hogy mi a baj miért vagyok feszült és azzal jobban felhúzz és ezt ő is tudja mert 100szor elmondtam neki hogy olyankor ne faggasson ..Miért csinálja ezt?2015. aug. 11. 15:24
1/3 Blade Bone válasza:
Segíteni szeretne. :) Ezt alaposabban meg kell beszélni.
2/3 A kérdező kommentje:
Tudom de sok és tudja milyen a temperamentumom , hogyha zaklat olyankor amikor ideges vagyok akkor vele is elkezdek veszekedni , meg hogy ha felhuzznak nem nyugodtan beszélek vele . De akkor is piszkál ezzel .. tudom hogy ezzen változtatnom kell de ilyen a természetem de ő ezt nem akarja felfogni
2015. aug. 11. 15:31
3/3 Blade Bone válasza:
Én is ilyen vagyok, még az is csak jobban felbosszant, ha öleléssel akarnak megnyugtatni. Ha rendesen megbeszélitek, többször is akkor lehet ezen picit javítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!