Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódjak, hogy a párom egyre több időt tölt az anyjánál? (de tényleg ott van! )
Átmegy és órákon, napokon át ott van, főzőcskézik, videózik a telefonján, olvasgat. Alig lehet kirángatni onnan. Nem igazán értem miért csinálja.
Ha szakítani akar nem probléma mert érzelmileg már sikerült elengednem, csak anyagilag még össze vagyunk fonva.
Nem értem. Miért nem hagyjátok abba ezt a kapcsolatot?
Az anyagiakat megoldjátok később.
És ha elmegy és már nem akar veled lenni, minek mész utána ellenőrizni? Nem teljesen mindegy, hogy ott van-e vagy sem, ha ő nem akar veled lenni, téged meg már érzelmileg nem érint???
Időpocsékoklás az egész. Aggódj? Miért? Min?
Ennek vége. Te is tudod, ő is tudja, és az anyja is tudja, mert teljesen nyilvánvaló. Csak lépni kéne, nem az időt húzni.
Én sem egészen értem. Már láthatóan mindketten ki akartok szállni csak egyikőtöknek sincs vér a pucájában.
Az anyagi összefonódást biztos idővel fel lehet oldani, de a helyzetet jobb mielőbb tisztázni.
Hàt mi volt pàrom kb 7,5 èvet voltunk együtt, abból 1 èvet együtt èltünk. Hàt az első fèlèvben nem volt gond, hanem utàn mindig a szüleinèl volt...Volt, hogy nen is szólt ès munka utàn rögtön oda ment. Pènzt se adott be, nekem kellett eltartani magunkat. Szakitottam vele.Az anyàval nem akartam felvenni a versenyt. Épp elèg a többi làny. Ha nen szereted szakits vele, a többit megoldod. Nem hiszem, hogy egèszsèges lenne egy èlettàrsi kapcsolatra, ha egyik fèl mindig a szüleihez menekül a màsiktól.
De ha làtsz kettőtökben valamit, próbàld megbeszèlni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!