Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek miért nem tudnak beszélni, érdeklődni, dumálni a másikkal?
Sok lánnyal próbálok beszélgetni. De mindenki csak fél szavakban válaszol. Nincs szó olyanról, hogy nem jövök be nekik, vagy ilyesmi, mert nem erről van szó. De nehéz fenntartani egy beszélgetést úgy, hogyha csak én próbálok érdeklődni, beszélgetni... Én kérdezgetek, ő meg csak válaszol. Előfordul hogy tudok beszélgetni valakivel, de nagyon ritka manapság. Nem a beszélgetni akarásról van szó, hanem mintha az emberek nem tudnának beszélgetni.
Ti mit gondoltok?
Akkor még egyszer: "Nem a beszélgetni akarásról van szó, hanem mintha az emberek nem tudnának beszélgetni."
Totálisan felismerem azt a helyzetet, amikor le vagyok sz*rva. Nem arról beszélek, most nem arról van szó.
Egyébként köszönöm a válaszokat.
ez a kultúra hatása. Chat, FB, sms..
ezek egy szavasak.
nézz meg egy reggeli "beszélgetős" műsort ma, hasonlítsd össze a régi Napkeltével.
Ég és Föld.
A
Én is ezt vettem észre, tisztelet a kivételnek.
De én be tudtam az érdeklődés hiányának, szerintem nem jöttem be az illetőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!