Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen hihetetlen hogy valaki nem akar családot?
Bárkinek mondom, hogy én nem akarok férjhez menni vagy gyerekeket szülni, hitetlenkedve néz rám, vagy csak elnézően mosolyog, hogy majd meggondolom magam, ha idősebb leszek. Ez megy már 10 éve, most vagyok 28. Fiatalabb koromban se álmodoztam habos-babos esküvőről, és cuki kisbabákról, mint ahogy most sem. Egyszerűen mindezt nagyon távolinak érzem magamtól, ahogy szerencsére a párom is.
Ha eddig nem gondoltam meg magam, miért gondolják hogy ezután varázsütésre meg fogom? Miért olyan hihetetlen, hogy én így érzem jól magam, kettesben a párommal, a hobbijainknak élve? Minden nőnek muszáj gyereket akarnia?
Egyszerűen csak vannak emberek akiknek annyira unalmas az életük, hogy màsokéba kontàrkodnak bele és ítélkeznek, holott semmi közük hozzá. Miért kéne magyaràzkodni emiatt? Ez a te életed és úgy éled ahogy akarod.
Én házassàgban akartam élni, abban is élek, de nem akartam mindenàron betegesen gyereket. Örültem volna neki, de úgy alakult hogy mégsem lesz. Ez van. Vannak màs dolgok is az életben nem csak ez. Csak sajnálni tudom azokat akik csak a gyerekvàllalàssal érzik boldognak az életüket. Bizony van az úgy, hogy nem mindenkinek jön össze minden amit akar. Én értékelem azt a kincset amim van, nem azt nézem ami nincs.
"Nem muszáj szülni és szaporodni, bár minden élőlény erre törekszik, egyedül a legfejletteb gondolkodású képes ezt megvonni."
Ez szimplán nem igaz.
Az állatvilágban számos fajnál van olyan munkamegosztás csoporton belül, amikor csak nagyon szűk kisebbség szaporodik és örökíti a génjeit, a többiek érdeke az ő életben tartásuk. A hangyáktól, méhektől kezdve a farkasokig több tucat ilyen van.
A másság mindig furcsa a többség számára. Bármi legyen is. Nekem apám nyomta ezt de már 5 éve halott, anyám meg tesz rá.
Én is így vagyok , értelmesebb dologgal is tok foglalkozni. Aki érti jó, aki meg nem az ő baja.
27 F
Én sem akarok.
Függetlenség forever
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!